Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Litt ny scrapping: "Høyt oppe!" og "Et magisk øyeblikk"

LettersizePosted by Jorunn Warsla Sat, March 07, 2009 23:18:33
"Høyt oppe!"-LO'en begynte jeg på da jeg var på et superkoselig treff sammen med gregoriusdotter og ann-h hjemme hos ann-h i november. Oliver fikk tak i den halvferdige LO'en i et ubevoktet øyeblikk da jeg kom hjem, og etter det har den bare blitt liggende. Fikk lappet den sammen og gjort den ferdig tirsdagskvelden denne uken - endelig!

Bildet på "Et magisk øyeblikk" har jeg scrappet før, men jeg er så utrolig glad i det så jeg måtte bare scrappe det en gang til... Uten at jeg har scrapliftet noen spesiell LO føler jeg at denne er litt smultringunn- og Dinnamor-inspirert :D

  • Comments(1)//blogg.jowarsla.com/#post114