Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Har scrappet i kveld også!

LettersizePosted by Jorunn Warsla Sun, March 08, 2009 23:20:05
En tur ut ja, jommen sa jeg smør. Her har det snødd vannrett i hele dag, så vi har holdt oss innendørs. Tøffe-Roar har vært ute da, han gikk en treningstur på ski. Det var visst ganske friskt, hihi.

Jeg har faktisk scrappet idag også jeg! Har laget to lettersize-LO'er og begynt på en tredje, så nå er jeg veldig fornøyd med meg selv :D Den første er med bilder av Olivers første barnehagedag. Roar fulgte han den første dagen, og jeg oppdaget til min store lykke at han hadde tatt med kamera og knipset noen bilder til tross for at jeg glemte å si at han måtte huske på kameraet! Den andre heter "Bla i mammas album". Oliver liker å lese "koh", og hver gang han vil lese "koh" innebærer det stort sett å begynne med fotoalbumene før han går over på de ordentlige bøkene. Både han og jeg koser oss stort når vi kan bla frem og tilbake i scrappealbumene :)

  • Comments(3)//blogg.jowarsla.com/#post115