Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Dymo-junkie - det er meg det :P

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Tue, April 14, 2009 22:38:17
Jippi, i dag hentet jeg post som har ligget siden før påske fordi jeg ikke fikk hentelappene i tide til å hente dem før vi dro på ferie! Posten jeg har ventet på inneholdt maaange ruller med Dymo-tape som jeg handlet på eBay for en liten stund siden. Jeg er storforbruker av Dymo, og kan nesten ikke lage en LO uten å bruke litt av den effektfulle tapen. Nå ligger det tape i fiiine farger og venter på at jeg skal få tid til å scrappe litt igjen :) Og jaaaaa, de er ♥ brune ♥, og det er enda flere av den sorten på vei til meg!

Akkurat nå slanger jeg meg litt på sofaen etter en powerwalk rundt Østensjøvannet mens jeg blogger og ser de siste minuttene av "Frustrerte fruer". Etterpå venter en liten jobbøkt, håper den er fort unnagjort... Nattinatti!

  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post123