Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Oppvarming til tannlegen

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Thu, May 07, 2009 22:56:27
Jeg sitter her og smågruer meg til i morgen. Da er det dags for tannlegen igjen. Jeg sa ja takk til automatisk innkalling en gang i året da jeg var der for ett år siden, og det er nesten så jeg angrer på det nå... :S Menmen, det er vel best å gå dit og få en rask sjekk.

Jeg føler jeg er inne i en god stim for tiden. Det er så deilig å gå! På tirsdag dro jeg til med en lang og deilig tur før jeg dumpet ned i sofaen for å se "Frustrerte fruer" (innmari spennende episode forresten!). Hadde ikke planlagt noen ny, svett tur før i morgen, men da Roar kom hjem fra sykkeltur i kveld fikk jeg lyst til å gå en liten kveldstur jeg også. Planen var egentlig å lufte seg kjapt, men - plutselig var jeg igang og da ble det visst en 45-minutters tur gitt. Også må jeg bare si at det lukter så deilig vår ute nå! Frukttrær og andre buskvekster står i full blomst i hagene til folk, og det er bare så deilig å nyte de herlige duftene i den kalde, rå kveldsluften.

Nå er jeg klar for senga :D

  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post132