Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Snart helg :D

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Wed, May 13, 2009 22:55:57
Juhu, tre arbeidsdager unnagjort allerede, bare to igjen - og så er det helg :D Det er helt klart en klisje, og jeg har helt sikkert skrevet det i bloggen før også, men jeg synes dagene bare flyr forbi. Den beste tiden av året står foran oss, og jeg vil ikke at den skal bli borte før vi rekker å nyte den. Den som kunne stoppe tiden litt...

En annen ting noen gjerne kan gjøre noe med er utvalget av fine gutteklær. Vi handler stort sett klær til Oliver i kjedebutikkene, og det eneste jeg klarer å finne er stygge t-skjorter med grelle trykk, joggebukser i kjipe farger og en og annen olabukse. That's it liksom! Til jenter bugner det av pene fritidsklær og søte penklær, mens til gutter har man flaks hvis man kommer over noe som kan minne om festantrekk, og da er det som regel bare ett antrekk "å velge i". Jada, helt riktig, jeg prøver å finne noe han kan ha på seg på 17. mai... Lykkeligvis fant jeg litt klær etter vår smak på Cubus i går! De hadde til og med en utrolig fin svart dressbukse, vest og blazer fra størrelse 86 og oppover, men den minste størrelsen så litt for stor ut for Oliver så det havnet ikke i handleposen denne gangen.

Oliver er veldig opptatt av sko, og hver morgen da vi skal gå finner han gjerne frem skoene til alle tre. Ofte stiller han opp pappas sko rett foran døren, hihi. Søtt ikke sant? :D

  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post134