Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

En strålende 17. mai-helg :D

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Sun, May 17, 2009 22:46:32
Det har vært en strålende flott 17. mai-helg fra ende til annen! Oliver øvde seg til den ordentlige store dagen i barnehagen på fredag. Foreldrene var også invitert, men dessverre passet det ikke inn i dagsplanen til hverken Roar eller meg å være med. Brownieskaken må ha falt i smak for det var ingenting igjen i boksen da jeg kom og hentet Oliver :)

Vi dro oppover i går, og før vi kom til Hokksund rakk vi en liten stopp både hos onkel Roger (tante Anita var dessverre på jobb da vi var innom), og på Buskerud Storsenter hvor de siste nødvendighetene ble handlet inn. Jeg ble invitert på grillfest hos Karianne på kort varsel, og impulsiv (hehe) som jeg er takket jeg ja. Det ble grilling (foliestekt torsk med grønn pesto og løkbåter for min del *sikle* pluss deilig tilbehør som Karianne og noen av venninnene hennes sto for), men det var surt ute så spisingen unnagjorde vi innendørs. Drikking tok de andre seg av; mitt glass inneholdt bare vann siden jeg skulle kjøre bilen hjem igjen på kvelden. Karaokemaskinen ble koblet opp, tiden fløy, og plutselig var klokken blitt nærmere halv tolv...! På tiden å dra oppover igjen da, og på vei tilbake plukket jeg opp Roar og et par kompiser som hadde kost seg med et par øl på Sanden Hotel.

I dag, på selveste nasjonaldagen, våknet jeg først av en russebil med dunkende høy musikk grytidlig på morgenen, og andre gang av dundrende salutt klokka 7. Dagen var igang :D Som alltid ble det litt for dårlig tid til å fikse alt som skulle fikses; bunadskjorta ble tatt på våt i år også, og søljene var like smussete som i fjor. Men det var det ingen som la merke til tror jeg ;) Vi kom oss ned til sentrum akkurat i tide til å finne en fin parkeringsplass, og en fin ståplass til å se Elisabeth, Håkon og barna i 17. maitoget. Det ble en tur innom Røren skole også, før vi dro tilbake til svigers. Pappa kom nedover for å feire sammen med oss, veldig koselig at han tok turen! Vi fikk servert svigermors deilige mat og nydelige kaker, og nå er jeg alt annet enn sulten i hvert fall. Oliver har kost seg massevis i dag, men han var sliten da vi kom hjem så det var ingen problemer med å få han i seng etter litt kveldsmat, en dusj og en stor dose kos. Roar og jeg er slitne vi også, det skal bli deilig å finne senga nå... Gratulerer med overstått nasjonaldag!

  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post136