Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Shopping og champagne :)

Mat/oppskrifterPosted by Jorunn Warsla Sun, May 24, 2009 22:47:09
Juhu, tredagersuke skulle jeg gjerne hatt oftere! Rakk jo ikke å komme ordentlig igang på jobben før det var helg jo :D Har hatt beredskap denne uka så litt jobb har det vært i helgen, men alarmene har "heldigvis" kommet på kvelden lenge etter at Oliver har lagt seg.

Kristi Himmelfartsdag var en stille dag. Jeg har ikke vært i form hele denne uken, og hadde ingen god start på dagen, men da Roar begynte å gjøre Oliver klar for å dra ut på trilletur bestemte jeg for å karre meg opp av sofaen jeg også. Glad jeg gjorde det, for vi hadde en fin tur i sola rundt Østensjøvannet, selv om tempoet var skikkelig slow - jeg orka rett og slett ikke noen high speed tur den dagen. På vei hjem stoppet vi innom Statoil og kjøpte en is. Den fikk Oliver, men han delte bort en liten smak til både pappa og mamma også :) Mens vi satt der tikket det inn en melding fra Lise Merete om at grillen snart var klar og at vi bare måtte komme. Et par-tre timer etterpå var vi klare for grillings :D Bare synd himmelens sluser valgte å åpne seg akkurat da :S Men det var koselig å spise inne også selvfølgelig, og maten var nydelig. Namnam!

Roar fikk ikke mulighet til å ta fri den inneklemte fredagen, så da tok jeg en feriedag for å være hjemme med Oliver i og med at barnehagen var stengt. Heldigvis var Oliver ganske tålmodig den dagen, han lekte fint for seg selv, men ga klar beskjed da han hadde fått nok av alenelek og ville at mor skulle være med litt, hihi. Vi ventet og ventet og ventet på at regnet skulle stoppe sånn at vi kunne gå ut og leke litt, men det gjorde det ikke. Til slutt måtte vi bare bite i det sure eplet og tråkke i vei til butikken i plaskregnet, for brød og melk må man jo ha. Æsj, klissvåt fra ytterst til innerst, og en liten gutt som ikke ville sitte under regntrekket i vogna... En Kindersjokolade på butikken gjorde Olivers humør bedre, hehe, og da vi kom hjem lagde vi sjokolademelk av O'Boy-pulver. Enda en ny smak for Oliver, og det var en smak han likte godt ja :D

Så til shopping og champagne - som egentlig er shopping og hvitvin, hihi. Det klang bare bedre med champagne :) Vi satte oss i bilen omtrent på slaget halv ti, og det var ikke langt om å gjøre at vi var blant de som sto i kø foran inngangsdøren til XXL i Ski da klokka nærmet seg ti (de åpnet dørene akkurat da vi rullet inn på parkeringsplassen). Jeg har manglet regnklær, det fikk jeg kjøpt meg i går, og *sjokk* en trenings-tights. Oliver fikk trehjulssykkel og hjelm! Roar har ikke fått skrudd den sammen enda, men regner med det blir stas da han får se den. Det ble mer shopping på Ski Storsenter; en etterlengtet klesshopping på "ho mor"! Godt med litt nytt i skapet :) Champagnen (les vinen) kommer inn i bildet her forresten, for mens jeg freste rundt i klesbutikkene ordnet Roar en flaske vin til lørdagskosen. Jeg var ikke i spesielt god form i går heller, så grillmiddagen med tilhørende hvitvin ble litt amputert, men jeg kommer sterkere tilbake vet du kjæresten min ;)

En god natts hvile gjorde underverker, i dag har jeg vært ute og trent igjen. En uke siden sist, så det var på tide... Tights'en fungerte kjempefint, veldig fornøyd med kjøpet! Sykdommen har satt meg litt tilbake merket jeg, men jeg klarte ikke la være og ta noen løpesteg allikevel. Er litt overrasket over at kroppen fungerte så greit til tross for at jeg har vært syk denne uken. Dagens middag ble rett og slett en salatbuffet. Jeg lagde krutonger av noen skiver tørt brød kuttet i terninger og brunet i olje og krydder i stekepanna, stekte baconbiter (i stekeovnen for å unngå stekeos og fettsprut - anbefales), kuttet opp ost i terninger, kokte egg og fullkornpasta og lagde en blandet salat av diverse grønnsaker vi hadde i kjøleskapet, det vil si isbergsalat, ruccola, reddiker, agurk, cherrytomater, sukkererter og rødløk. Servert med foccacia fra fryseren ble det et lite herremåltid, skikkelig digg! Desserten ble en smoothie av banan, jordbærpuré, melk og isbiter. Digg det også :D

Et par "fotoshoots" har vi også rukket denne helgen. I går av Oliver i skogen, og i dag av Roar med Springsteen-effekter. Han har blitt intervjuet av en gratisavis i Bergen i forbindelse med konsertene Bruce'ern spiller på Koengen 9. og 10. juni, og måtte sende et Springsteen-relatert bilde av seg selv.

Juppjupp, helgen er over og sengen er neste stopp. Natta!

  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post137