Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Smoothie er godt!

Mat/oppskrifterPosted by Jorunn Warsla Wed, May 27, 2009 21:49:00
Her er kveldens smoothie: En halv banan (godt moden), en halv mango, en god og tykk skive (type 2-3 cm) fersk ananas og 4-5 isbiter. Dytt alle ingrediensene oppi blenderen, trykk på knappen, og straks har man en fløyelsmyk smoothie. Mmmmm!! :D


I går overrasket jeg meg selv stort :D Det blåste og regnet, men allikevel tok jeg på meg tights og joggesko og dro ut på en powerwalk rundt Østensjøvannet. Det ble noen intervaller med jogging også, så jeg er storfornøyd med at jeg kom meg ut i det "fine" været og at det faktisk gikk så bra som det gjorde! Litt tung i beina, men det kom vel av litt lite søvn de siste nettene. Tidligere på dagen møtte jeg Merethe til litt lunsj og skravling på Café M på Majorstua. Kjempekoselig!

Roar er på after-work-arrangement og bedriver litt networking på Blå i dag, så Oliver og jeg har kost oss hjemme alene i ettermiddag/kveld. Han ble supertrøtt i vanlig tid, og spurte selv om å få gå i dusjen så han kunne få legge seg og sove i senga. Søtingen ♥ Jeg har ikke gjort noe særlig fornuftig annet enn å rydde det mest nødvendige og sette på en klesvask.

Jeg fant forresten en oppskrift på knekkebrød på Facebook-siden til Elisabeth. Knekkebrødene blir visst knallgode, så jeg legger oppskriften her så jeg ikke roter den bort. Må prøves i løpet av kort tid!

KNEKKEBRØD (krever varmluftsovn)
3,5 dl grovt rugmel
3,5 dl lettkokte havregryn
1,5 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
0,5 dl linfrø
1 dl krusakli
1 ts salt
7 dl lunkent vann

Bland det tørre - hell i vannet og rør godt til en veldig løs deig. La deigen stå å svelle ca. 20 min.

Fordel jevnt på to plater med en slikkepott. Pass på at de ikke blir for tynne i kantene og tykke på midten. NB! HUSK BAKEPAPIR PÅ PLATENE!

Del opp med pizzakutter til passende stykker. Stek på 190° på 2. og 4. rille. Etter 20 minutter, bytt plass på brettene. Stek i 20 minutter til.

  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post138