Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Besøksdag i den nye barnehagen og kveldens smoothie

Mat/oppskrifterPosted by Jorunn Warsla Thu, May 28, 2009 23:24:12
Den nye barnehagen Oliver skal starte i til høsten arrangerte besøksdag i dag, og det måtte vi jo selvføglelig få med oss :D I en liten times tid fikk Oliver leke litt og vi voksne drikke kaffe og prate litt sammen. Det ser veldig fint ut der, og nå som valget er tatt er jeg sikker på at vi kommer til å bli storfornøyde ♥ Vi fikk forresten barnehagebildene her om dagen. Jeg sitter her og prøver og velge ut noen, men det er ikke helt enkelt siden de ikke ble så veldig bra. De var maks uheldige med været den dagen bildene ble tatt. Regnet øste ned og barna hadde visst grått mye - og det synes på bildene for å si det sånn... Men som Roar sa så er det jo minner det også :)

Jeg har skikkelig smoothie-dilla om dagen, og i kveld ble det en ny variant: En appelsin, en tykk skive fersk ananas, en halv banan, en dæsj jordbærpuré og noen isbiter - namnam!! :D

  • Comments(0)//blogg.jowarsla.com/#post139