Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Surfe på en blå bølge

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Wed, June 17, 2009 21:42:50
Jeg surfer fortsatt på en blå bølge om dagen, og jeg merker at humøret svinger fra manisk glad, til trist og melankolsk, og så tilbake til glad igjen. Det går vel over denne gangen også... :)

Dagene har liksom bare flydd siden jeg blogget forrige gang også. Forrige uke gikk sinnssykt fort i og med at Roar var borte mesteparten av uken i forbindelse med Springsteens Norgesbesøk, denne gang i Bergen. Samtidig fikk han besøkt besteforeldrene sine også, som har vært litt syke i det siste. Det gjorde godt for hjertet å se dem tenker jeg ♥ Oliver og jeg klarte oss fint hjemme vi, vi koste og lekte og herjet og spiste is blant annet. Det var nok litt rart for Oliver at pappa var borte i flere dager på rad; han åpnet dører og spurte etter "pappa?" med undrende stemme en del ganger, men han slo seg til ro til slutt med at pappa skulle være bort litt til tror jeg. Det var et lykkelig gjensyn for alle tre da Roar kom hjem igjen, det er sikkert :)

Helgen var, for min del, spekket med jobb både fredag kveld/natt og flere timer på lørdag, men på søndag tok vi oss en liten pust i bakken. Ut på tur, rundt Nøklevann denne gangen! Vi dro ut fra Haraløkka fra morgenen av, og var ute i 3-4 timer. Fiiin tur! Bortsett fra at ett eller annet stakk/brente meg da vi koste oss med piknik sånn ca. halvveis på turen... :S Jeg har vært litt småuggen og svimmel til tider etterpå, og armen min har ikke vært god. Den har vært litt sånn pitrete og nummen, og noen ganger har det kjentes ut som om den skulle til å dovne bort. Oppå hånda mi ble en liten del av huden svidd bort, og nede ved håndleddet hovnet jeg skikkelig opp. Jeg aner ikke hva det var, men vondt har det i hvert fall vært. Hevelsen er på vei ned nå da, det er godt å slippe den irriterende sviingen og kløingen.

Smoothies er forresten fortsatt en stor hit hos meg, hihi, og det smaker ekstra godt etter en treningsøkt. Jeg bruker bare frukt vi tilfeldigvis har i fruktkurven her hjemme, og i går var det tilfeldigvis dette: 1 banan, 1 appelsin, 1/2 eple, 1-2 never frosne jordbær og en dæsj jordbærpuré. Perfekt som kveldskos til "Frustrerte Fruer" etter en fin treningstur, mmmmm! Denne havner på en god 2. plass av de jeg har laget til nå ;)

Det er visst snart helg igjen ser jeg på kalenderen. Da blir det vel litt jobb ser det ut til, pluss at vi skal på bursdagsfest for Lise Merete, Anita og Roger på lørdag. Det blir gøy! Oliver skal kose seg hos mormor, det betyr at Roar og jeg kan sove litt lenger enn til klokka halv sju på søndagsmorgenen, ahhh... :)

Jeg gleder meg til sommeravslutning i barnehagen i morgen, det har lekket ut rykter om at barna skal opptre litt for oss - det blir koselig! Nå må jeg se til brownieskaken som står i ovnen, den skal være med til barnehagen på avslutningen *slurp* :D


  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post144