Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Tiden har tatt sjumilsstøvlene på

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Wed, June 24, 2009 22:33:30
Jeg vet det er en klisje, men dagene går unna på jobb, og ettermiddagene og kveldene flyr unna i samme fart som sommervinden. Jeg vet ikke hvor tiden blir av jeg, snart er jammen meg juni over allerede - og sola har snudd... :(

Sommeravslutningen i barnehagen ble en suksess; det var rørende å se barna fremføre sanger og leker for oss. De er jo litt små enda, rundt 2 år alle sammen, så selv om det var de ansatte som sang høyest og mest var det gøy å se på allikevel. Oliver fikk holde paraplyen da de sang Bestemors flyvevise-sangen, hihi, litt flau og usikker, men det så ut som han var stolt også. Pølser og kake gled ned, men det ble faktisk litt kakerester igjen som vi tok med hjem og spiste opp her istedet *mumsmums*

Planen var egentlig å dra til Hokksund på fredag, men det ble litt for hektisk for oss gitt. Det ble hektisk nok å pakke på lørdagsmorgenen, men vi kom oss avgårde til slutt. Svigers var på fjellet og snekret på hytta i helgen, så vi hadde hele huset for oss selv. Vi spiste litt lunsj hos mamma samtidig som vi leverte Oliver, og da vi skulle dra hadde han overhodet ikke tid til å si hadet, hehe. Tror han hadde det fint der i helgen! Håkon var snill og kjørte oss ut til Engersand, veldig kjekt med privatsjåfør :D Det var artig med en fest igjen, og vertene hadde jo tenkt på ALT! Jeg fikk en omvisning på scrapperommet til Anita også, jeg er sååå misunnelig :) Morsom kveld som definitivt må gjentas igjen snart!

Det var deilig å kunne sove ut litt morgenen etter. Jeg kikket på klokken første gang rett før 8, og neste gang var den kvart på elleve!! Da fikk vi fart på oss begge to gitt, hihi, kunne jo ikke sove bort sommerdagen :P Roar hadde litt småting å fikse, og da det var gjort var det tid for middag og henting av Oliver hos mamma og Anders. Gjensynsglede!! Og han spiste til og med litt mat! Det ble selvfølgelig tid til en liten stopp hos Terje og Marita også, alltid godt å svinge innom der og gi bort en liten klem og skravle litt :)

Sommeren har endelig nådd Østlandet, nå har vi deilig sommervarme og strålende sol! Selv om jeg ikke kan nyte late dager ute i sola riktig enda har det blitt et par late ettermiddager på balkongen med grilling. I dag var det så varmt at vi tenkte det var en god idé å bade Oliver ute, men den gamle badebalja hans var kanskje litt liten? Jaja, bedre enn ingenting tenkte vi, og det fikk vi et synlig bevis på da vi så hvor mye Oliver koste seg ♥

Ferien er så godt som spikret nå, juhu! Vi har endret planer mange ganger og omrokkert litt på ting; det er planleggingen som er halve moroa. Bare noen få arbeidsdager igjen nå før vi drar. Nedtellingen har begynt, heeerlig!!


  • Comments(3)//blogg.jowarsla.com/#post145