Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Noen som har lyst på muffins? :D

Mat/oppskrifterPosted by Jorunn Warsla Thu, June 25, 2009 23:15:14
Oliver har ikke bursdag før om en måned, altså midt i barnehageferien. Han begynner i ny barnehage til høsten, så det er ikke sikkert at han får feire bursdagen sin der. Derfor syntes vi det var ekstra hyggelig at de spurte om vi ville at dagen hans skulle feires i barnehagen han går i nå, selv om det blir litt på forskudd. Det sa vi selvfølgelig ja til! Til feiringen har jeg bakt muffins som Oliver skal ha med i barnehagen i morgen. Blir fin avslutning på uka for alle barna (og de ansatte) det vel; saft og muffins mens de tumler rundt på pleddet i en skyggefull del av hagen? :D

Muffinsbaking kan gjøres innimellom et par kveldsjobbeøkter har jeg nå erfart, ingen problem. Effektiviteten og multitaskingen lenge leve! Jeg brukte forresten denne oppskriften:

5 egg
5 dl sukker
2 ts vaniljesukker
1/5 ts salt
3-4 toppet ss kakao
3 dl hvetemel
200 gr. smeltet smør
1 ts bakepulver
1-2 dl kokosmasse (etter behag, kan sløyfes)

Rør sammen egg og sukker (ikke pisk eggedosis). Bland sammen det tørre og sikt i, ha tilslutt i smeltet smør. Rør lett sammen. Fordel røren i ca. 12 smurte store muffinsformer (eller ca. 24 små). NB: Fyll formene bare 2/3 fulle! Stekes i ca. 15-20 minutter ved 170 grader. Når de er kalde kan du glasere med smeltet sjokolade, lys eller mørk, etter smak. Dryss eventuelt på kokos.

  • Comments(3)//blogg.jowarsla.com/#post146