Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Fjellgeiter

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Tue, July 14, 2009 23:31:15
Idag har vi vært fjellgeiter! Fra leiligheten har vi utsikt til en flott foss som springer ut fra Gausnibb og som renner ut i Håraelva. Siden været var så flott idag bestemte vi oss for å gå oppover og se hvor langt vi kom. Det er ganske bratt oppover fjellsiden; Røldal Booking, som leiligheten vi har bodd i tilhører, ligger på ca. 800 m.o.h., mens høydemåleren på pulsklokken til Roar viste ca. 1000 m.o.h. der vi rastet.

For å komme frem til utgangspunktet måtte vi gå et lite stykke langs veien, så over et forholdsvis slakt "myrete" parti før stigningen oppover fjellsiden startet. Oliver satt så godt i bæremeisen at han sovnet helt i starten, hihi, og våknet ikke før vi hadde gått en times tid og begynte å tenke på lunsj. Roar hadde med primus som vi kokte vann på og brukte til et par poser Real Turmat. Vi hadde ikke prøvd pasta bolognese-varianten før, men den smakte faktisk veldig godt, og med et par medbragte brødskiver med smør, friskt fjellvann på sportsflaska og noen biter KvikkLunsj til dessert var måltidet komplett :)

Nedturen tok faktisk nesten like lang tid som oppturen pga. det vanskelige terrenget, og med bæremeis på ryggen må man jo være ekstra forsiktig. Dagens tur var en god treningsøkt for hele kroppen! På vei tilbake fant jeg markjordbær, hurra, og da måtte jeg jo selvfølgelig "Finn et strå og træ dom på", ikke sant ;) Oliver syntes ikke jordbærene var så gode, så han fikk en is og kose seg med istedet :)

I kveld har vi tatt en skikkelig økt og pakket det meste av sakene våre, i morgen gjenstår pakking av bilen (blir spennende om vi får plass til alt hjem igjen også) og siste opprydding og utvasking av leiligheten. Det er gøy å være på tur, men det skal bli deilig å komme hjem igjen også ♥

  • Comments(1)//blogg.jowarsla.com/#post157