Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Sjokk etter sjokk etter sjokk... :(

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Thu, July 16, 2009 22:50:02
Hjemme igjen, etter en kjempefin tur til Bergen og Røldal! Vi var 11 dager på veien tilsammen, og det var akkurat såpass lenge at det var veldig deilig å låse seg inn døra hjemme samtidig som man tenkte "borte fra, men hjemme best". Til og med Oliver forsto at vi nærmet oss hjem, så han satt siste delen av turen og sa "hjem, hjem" i baksetet :) Da jeg la han i sengen til kvelden sa han "ijaahhhhh, dleilig" samtidig som han smilte og lukket øynene av velbehag ♥

Fra det ene til det andre. Dette har vært et forunderlig år. Det begynner å nærme seg et år siden den aller første bomben slo ned i hjemmet vårt, og de påfølgende månedene har vi vært nødt til å forholde oss til det ene sjokket etter det andre. I går kom et nytt sjokk, og jeg er både skuffet, trist, såret og forundret over urasjonelle og merkelige valg noen kan ta... :(

Godt det finnes lyspunkter også da :) Om sånn ca. 3 uker, pluss eller minus noen dager - det vet man jo aldri, blir jeg tante til et nytt lite babynurk! Lillesøs var på besøk idag; hun er så fin atte, og strutter stolt med den flotte, lille magen sin :) Tross alle helseplager har hun holdt motet oppe og jobbet seg gjennom svangerskapet. Jeg gleder meg STORT til å bli kjent med LilleGull i Magen! Men; ingen fødsel før etter 1. august, takk ;) Rune drar for å delta i trylle-VM i Kina neste uke, og det er litt lang reisevei hjem hvis fødselen plutselig skulle sette igang... Derfor; vi vil ha han trygt tilbake på norsk jord (med medalje, hihi) før det skjer noe! ;)

Svigers kom innom en tur også, på vei hjem fra biltur til Italia. Etter formiddagstrilleturen i dag har vi altså omtrent grodd fast på balkongen. Først var det lunsj med Lise Merete, så kom svigers med kaffegodt (og vi stilte med jordbær og is), og etter det lekte Oliver og jeg litt på golvet der mens Roar var ute på sykkeltreningstur. Jeg liker sommersoldager :)


  • Comments(4)//blogg.jowarsla.com/#post159