Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Sløve feriedager

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Sun, July 19, 2009 22:43:41
Det er så deilig å være tilbake i normale rutiner igjen! Jeg har savnet treningsturene rundt Østensjøvannet, og har allerede vært rundt der to ganger etter at vi kom hjem fra tur - en gang joggende/gående, og en gang med Oliver i vogn. Roar dro ut på sykkel istedet, han må jo trene litt offensivt nå som tiden for Birken begynner å nærme seg! I dag gikk vi tur i Østmarka alle tre, sammen med Inge og Luna, hunden hans. Koselig med turselskap i lett sommer-regn :) Oliver sov godt hele veien i vognen sin både i går og i dag.

Vi har ikke gjort stort disse dagene etter at vi kom hjem. Vi har puslet litt med utpakking og egentlig bare hatt fokus på å komme tilbake "i gjenge" igjen (pluss få tankene bort fra diverse, ref. forrige bloggpost). Den lengste utflukten siden hjemkomsten hadde vi i går; vi skulle egentlig bare på butikken for å handle mat, men istedet dro vi impulsivt på shopping på Alna senter. Der ble det full pakke med "lunsj" på McDonalds. Jøss, ja, JEG spiste på McDonalds! Hadde egentlig tenkt å bestille Nuggets, men så ble det en McChicken istedet, den er faktisk litt god synes jeg. Og en McFlurry til dessert... Nam!

Rett før leggetid for Oliver kom Anita, Roger og Radek på besøk. Koselig, selv om de mer enn gjerne skulle blitt enda lenger! Oliver ble skikkelig oppgiret, og gikk fra den ene til den andre for å vise frem bilene sine. En ny bil fra onkel Roger og tante Anita var også stor stas :D Tror Radek savnet sønnen sin hjemme i Polen litt ekstra da Oliver showet rundt på stuegulvet... :) Kvelden ble toppet med hjemmelaget pizza og "Max Manus" på hjemmekinoen. En veldig bra film etter min mening, som godt kunne vart mye lenger. Andre verdenskrig har "alltid" fascinert meg, men historien kom liksom så mye nærmere med denne filmen. Så unge de var, og så voksne og sterke som tok de valgene de tok - de kjempet og ofret sitt liv for et fritt Norge. Tror vi må snurre disken en gang til snart for å se på bakommaterialet ;)

Bortsett fra trilletur i marka har jeg gjort en annen ting i dag også: Balkongkassene er ENDELIG fylt opp av blomster! Vi ventet i lengste laget med å tenke tanken på å plante noe i dem i vår, og "plutselig" skulle vi snart dra på ferie så da var det liksom ingen vits i å fylle dem opp for så å risikere og komme hjem til svidde blomster. Men idag fikk vi altså gjort det, tur-utgangspunktet ble valgt med tanke på at det var enkelt å stikke innom Plantasjen på vei hjem ;) Jeg har stått imot lykt-bølgen helt frem til nå, men nå klarte jeg ikke å dy meg lenger. En søt liten lykt og en liten blomst pryder nå balkongbordet vårt. Ble straks mye koseligere etter at vi fikk pyntet litt utpå der :)


  • Comments(3)//blogg.jowarsla.com/#post160