Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

I dag har vi blåst TO lys - gratulerer så mye med bursdagen, kjære snusken vår!

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Sun, July 26, 2009 22:39:24
Aller først: Tuuusen takk for alle støttende kommentarer og hilsninger dere legger igjen hos meg! Jeg gjemmer hvert eneste ord i hjertet mitt, og setter enormt pris på at dere bruker av tiden deres på å "se" meg :) Til MerteBerte: I løøøv ju! Det er så fint å kjenne deg ♥

Dagene er mest røde og blå for tiden, dager fylt med sinne og frustrasjon og sorg og savn, men innimellom er det noen hvite dager også, fylt av flyt og harmoni. Siden sist bloggings så har vi bl.a. overnattet en natt hos svigers i Hokksund. Oliver har det så godt der, og tiden flyr i vei til lek og gøy sammen med besteforeldre. Leke fikk vi også gjort da vi i samme slengen besøkte Hanne. Simen delte villig vekk lekene sine til Oliver, og moroa fortsatte ute da inne-utålmodigheten tok overhånd. Oliver har fått seg en hårklipp igjen, og har blitt en helt annen gutt - i hvert fall utenpå, hihi.

Jeg kan også melde om at kjoleprosjektet er påbegynt! Vi har vært på besøk hos mamma og ny-mannen et par ganger denne uka, og vi har kommet godt igang med kjolen. Jeg sier vi, for jeg var sterkt delaktig i å klippe til deler av en gammel, falmete gardin og tråkle dem sammen til en test-kjole, men sy-selvtilliten er ikke stor nok til at jeg tør å sy den ordentlige kjolen selv :P Derfor er den nå overlatt til mamma. Den kommer til å bli veldig fin, og jeg gleder meg til å bruke den i bryllupet til Elisabeth og Håkon! Apropos bryllupet; Håkon ble drukket ut mens vi var på ferie, og på fredag var det utdrikningslag for Elisabeth. Siden det ble arrangert så langt avgårde fikk jeg dessverre ikke til å være med, men jeg gleder meg til å få en liten rapport fra dagen ;)

Vi har kost oss med et par grillingser til tross for varierende vær denne uka, og jeg tror jeg må ha smakt ett av mine aller beste grillmåltider ever! Vi kjøpte greskmarinert svinefilet på butikken, og sammen med salat bestående av trippelsalat (ruccola, rød lollo og hjertesalat), minimais, rødløk, agurk, cherrytomater, fetaost, sukkererter og vannmelon pluss gresk dressing (sånn pulverpose som man blander sammen med creme fraishe) ble det et skikkelig herremåltid. Digg!

Dagen idag har vært en spesiell dag: Oliver, vår sjarmerende, og stadig mer elskede, lille gutt fylte 2 år ♥ Siden selve feiringen skal foregå i neste uke har vi ikke hatt noen voldsom markering i dag, men han fikk allikevel kake med to lys, pakke og kort i posten fra besteforeldre og oldeforeldre i dag morges. Hurra, hurra, hurra!!! Pakken var fra oss, og den inneholdt en Early Rider Lite - en råtøff balansesykkel :D Foreløpig synes han den er litt skummel så han har ikke prøvd den enda, men det kommer seg helt sikkert raskt. Resten av dagen har vi bl.a. kost oss med en tur på en av de mange lekeplassene i området her vi bor. Moro for både liten og stor :P


  • Comments(5)//blogg.jowarsla.com/#post162