Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Tre nøtter til... Jorunn?

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Sun, August 02, 2009 22:47:47
Den første uken på jobb etter ferien er tilbakelagt. Det er deilig å komme igang igjen mens det fortsatt er litt stille egentlig, selv om man alltid ønsker seg enda litt mer fri enn det man allerede har hatt :) Barnehagen til Oliver er stengt i hele juli, så han har vært hjemme denne uken. Ikke så lett å kombinere stengt barnehage med jobbing og ikke mulighet for ferie, så det har blitt en del hjemmekontor - noe jeg er veldig takknemlig for å ha muligheten til når det kniper.

Det store høydepunktet i uken som gikk var bursdagsselskapet på tirsdag. Vi pakket med oss nybakte kaker og dro oppover til Hokksund. Der strømmet det på med besteforeldre, en oldemor, tanter, onkler, fettere og en liten kusine :) Blåse bursdagslys på bløtkake er obligatorisk, noe Oliver klarte med glans til stor jubel fra hele selskapet. Det var nok å spise på, og godsakene gled ned på høykant. Oliver fikk veldig mange fine presanger, og han fikk god hjelp av Sebastian og Theodor til å åpne dem, hehe. Selv om Oliver prøvde å fortelle opptil flere ganger at lekene han fikk var "Min!" fikk de to andre gutta lov til å prøve allikevel :)

I ukesvis har vi gått og ventet på at Madonna endelig skulle komme til byen, og denne uken var tiden endelig kommet. For flere måneder siden kjøpte vi billetter til torsdagens konsert, og heldigvis kunne Oliver få være litt hos mormor og ny-mannen i Krokstadelva sånn at mor og far kunne få kjærestetid på konsert :) Været var ikke akkurat oppløftende, så selv om solen svingte innom for å si hei en liten halvtime da vi var klare til å dra ned til Helsfyr knyttet vi allikevel regnbuksa og regnjakka rundt livet og trampet i vei til t-banen i gummistøvler. Godt var det... Vi hadde gjørme til anklene og så svarte skyer nærmet seg da vi sto i kø for å vise billetter, og da vi endelig kom oss inn startet regnværet opp igjen. Det var ikke annet å gjøre enn å dra på seg regnklærne og la det stå til. Det var helt surreal; regnet bøttet ned hele kvelden, vi sto i vann til anklene på asfalten, lyn flerret over himmelen - og publikum STORJUBLET da tordenskrallene hamret som verst :P Jeg ble ikke våt; hadde gummistøvler og regndress med (gratis) regnponcho over og holdt varmen med å danse til Madonnas disco/raveparty. Den dama asså... For et forrykende show! Helt sikkert ikke hennes aller beste konsert, men været kan man jo ikke gjøre noe med. Jeg skulle nok ønske at hun hadde spilt noen av sine gamle sanger i originalform og ikke remixet dem ihjel, menmen. Høydepunktet etter min smak tror jeg må være sigøynerversjonen av "La Isla Bonita". En ting er i hvert fall sikkert: Jeg har sett og hørt Madonna live - i Oslo, hurra!!

I går, mens vi ventet på at mormor skulle komme, gikk Oliver og jeg en tur i skogen mens Roar var ute på sykkeltreningstur. Plutselig, rett foran nesen min, oppdaget jeg tre nøtter - akkurat som nøttene Askepott fikk av kusken i filmen "Tre nøtter til Askepott". Det må jo bety lykke - tre magiske nøtter!! Tro hva jeg skal ønske meg...? Jeg har tatt vare på dem faktisk, hihi, og lurer bare på når jeg slippe den første nøtta i gulvet ;)

Også må jeg bare vise frem det utrolig flotte smykket jeg har fått av Christine. Du er ikke sann min kjære, kjære venn!! Jeg ELSKER armbåndet og fargene og dingeldangelet og alt, og kan love at det kommer til å bli MYE brukt :)

Noen få, små dager igjen til bryllupet til Elisabeth og Håkon nå. Både Roar og jeg skal hjelpe til litt på hver vår måte, så denne uken kommer til å forsvinne på et blunk til forberedelser og ærender. Jeg gleder meg STORT til å se de lykkelige, forelskede gifte seg og til en morsom fest som topper det hele. Mamma var innom i går, kjolen er snart klar så nå må jeg bare få ordnet alt tilbehøret...

Denne helgen har gått med til å gjøre masse kose-ting, som rekespising for eksempel. En trilletur rundt Østensjøvannet. Shopping på Vinterbro (jeg lover dere - butikken Dorothea er verdt hele turen alene ♥). Masse leking. Hjemmelaget pizza. Forberedelser til barnehagestart i ny barnehage i morgen. Brennende lys i lykten ute på balkongen. Nå er det kvelden og mørkt, og jeg tusler til badet - nattinatt.

  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post164