Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

"...størst av alt er kjærligheten"

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Wed, August 19, 2009 21:32:09
Den tiden, den går så altfor fort. Det var faktisk det store temaet i lunsjen i dag også. Jeg har skrevet ganske jevnt i det siste, men uke 32 har jeg ikke skrevet så mye om enda. Det var en uke fylt med flere store begivenheter og mye kjærlighet, så jeg tar dem en etter en:

Barnehagestart
Forrige barnehageår gikk Oliver i en familiebarnehage et lite stykke hjemmefra. Selv om vi har vært veldig fornøyd med barnehagen var det allikevel en lettelse å få plass i kommunal barnehage rett i nabolaget. For litt over to uker siden fulgte vi Oliver til sin første dag i den nye barnehagen. Tilvenningen har gått kjempegreit! Vi begynte forsiktig med bare et kort besøk på mandag, og trappet opp med lengre og lengre dager litt etter litt utover i uken. Oliver trives kjempebra, han er så sosial atte, og har allerede blitt en maskot blant de andre barna, hehe. En av jentene, hun er ca. 4 tenker jeg, har oppnevnt seg selv som fadder for han og møter opp i garderoben da vi kommer, leier han inn og hjelper han med alt, hihi. Så søtt ♥ Personalet virker hyggelige, og det er stor plass og masse å leke med både ute og inne.

Elisabeth og Håkons bryllup
Endelig, etter det som har føltes som en laaang ventetid, var den siste uken og selve dagen kommet: Elisabeth og Håkons bryllupsdag. Det måtte et bryllup til før jeg fikk kommet meg til frisøren og klippet og farget håret litt igjen, hihi. Jeg ble fornøyd da, godt med en oppfreshing at mitt triste post-gravid-amme-hår. Dagene i forkant av bryllupet gikk med til å gjøre de siste forberedelsene fra vår side. Roar la ned en stor jobb i å samle sammen musikk og sette opp spillelister, mens jeg puslet med litt shopping av nødvendigheter, kortlaging og diverse annet. For min del må jeg si det var en stor ære å få lov til å være med og hjelpe til litt :)

Elisabeth og Håkon ble viet i tinghuset på formiddagen. Elisabeth hadde en fantastisk nydelig kjole nr. 1 *sukk* Brudebuketten var blålilla hortensiaer med tre gammelrosa roser oppi pyntet med noen grønne strå - og en liten sommerfugl. Så enkelt egentlig, men så utrolig lekkert! Seremonien var ganske raskt overstått, og som avslutning leste jeg en av de flotteste tekster jeg vet om. Etterpå dro ekteparet, hihi, og de tre nydelige onkel-og tante-barna våre, for å ta bilder. Så lenge det finnes glade hobbyfotografer blant venner og familie trenger man ikke gå til en proff fotograf ;) Location var en gård med hageanlegg i nærområdet. Det så veldig flott ut på bildene, og stedet brukes visst mye til fotografering. Det ble tatt maaange bilder, jeg har bare sett en brøkdel av dem, så noen blinkskudd må det ha blitt til tross for "bare" amatørfotografer ;) Gleder meg til å se resten! I mellomtiden, under fotograferingen, hadde svigers invitert til åpent hus i Hasselbakken mens vi ventet på festen. Der satte vi frem brød, pålegg og drikke sånn at de som ville kunne komme innom og spise og skravle for å korte ned ventetida litt.

Klokka 17 var det tid for middag og fest på klubbhuset til Eiker O-lag. Elisabeth hadde ny kjole til kvelden; en litt enklere kjole uten slep og pynt, men med en lekker lilla sløyfe rundt magen, pluss nydelige smykker *dobbeltsukk* Også så lekkert og smakfullt pyntet alt var, og alle detaljene og fargene... ♥ Det var så nydelig, alt var så gjennomført og lekkert at det var en fryd!! Alt gikk i lilla (ingen tilfeldig farge akkurat; en så kreativ brud kler selvfølgelig lilla veldig godt ;)), hvitt og sølv, og sommerfugler, hortensia, perler og bling var gjennomgangstema. Ved hver kuvert sto det en liten eske med lovehearts som var pyntet som bordkort med perler, bling og sommerfugler, pluss et lite hefte med bordplan, oversikt over gjester og relasjoner og litt mimrebilder. Pynten ellers var litt rustikk og romantisk; lysestaker i fattigmanssølv, rustikke lykter, telysholdere, blomstervasene var Norgesglass med tyll knyttet rundt. Maten var tapas, og det ble skjenket rødvin, hvitvin eller alkoholfritt til de som ville ha under maten. Til dessert spiste vi kaker bakt av brudeparets venner og familie. Jeg lagde Oreokake, men fikk ikke smakt på den selv siden det var så mye annet godt og fristende på kakebordet :P Bryllupskaken var kjempefin; en sjokoladekake i to høyder dekket med hvit marsipan og pyntet med sølvkuler og lilla marsipanroser. Kaken var egentlig for fin til å spises, men den var så god at det tenkte vi ikke på etter å ha tatt en bit :D Klokka to var festen slutt, da tok vi den verste oppryddinga og var i seng til klokka tre.

Kort oppsummert: Det var et utrolig flott bryllup; det var deilig mat og god stemning, all pynt var nøye utvalgt og matchet perfekt, lekre detaljer var å finne overalt, men det som har satt dypest spor er alle de flotte talene og de vakre ordene som ble fortalt rett fra talernes hjerte til bruden, brudgommen og brudeparet. Rørende, morsomme og mimrende taler. Det ble grått, snufset og ledd høylytt ♥ Kvelden ble toppet med en morsom fest og høy stemning på dansegulvet (med musikk besørget av Roar, kveldens DJ) *juhuu*

Theodor 5 år
Stor gutt som gledet seg mer til bursdagsselskap på søndag enn bryllupsfest på lørdag, hihi. Det var ekstra mange gjester i bursdagen i og med at flere av Elisabeth og Håkons venner kom innom, og hovedpersonen selv var strålende fornøyd med alle gavene :D Ingenting slår pølser, kaker og masse oppmerksomhet for en stor, liten gutt ♥

Babyer
Jeg har blitt tante!! Jeg fikk melding fra Lise Merete tidligtidlig søndagsmorgenen etter bryllupet om at de var på vei til sykehuset, og noen timer senere tikket denne meldingen inn: "Kl 0733 kom ei nydelig jente til verden. De magiske målene er 3520g og 49cm. En sliten mamma og en stolt pappa har det fint :)" *sukkesnufs* Lillegullet har fått navnet Miriam, og JAAA, hun er så nydelig atte ♥ Tante og onkel er også stolte! Under bryllupsmiddagen på lørdag tikket det inn en melding fra Ann-Helen om at Lilly Sofie var født, og jeg som var så rørt fra før måtte felle en liten tåre for dem også. Hurra for to nye babyer!

Herlige venner
Vi hadde et par stopp da vi skulle hjem søndagen. Første stopp var for å hente Oliver som hadde kost seg hos mormor og ny-mannen siden fredag, deretter kjørte vi oppover igjen til Skotselv for å titte innom Terje og Marita. En liten prat på trappa er alltid koselig, spesielt hos sånne nydelige mennesker. Vi skulle bodd nærmere hverandre ♥

  • Comments(4)//blogg.jowarsla.com/#post168