Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Snill sjef :-)

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Fri, December 04, 2009 13:40:55
Teamlederen min gjør gjerne litt ekstra for at vi skal trives på jobben, og 30. november sto det en sjokoladekalender oppstilt på pulten til hver av oss i Apporacle-teamet. Gjett om de andre i avdelingen har sendt oss lange, misunnelige blikk i dagene etterpå ;) Jeg har hatt fri noen dager, så jeg lurer på om min har fått stå urørt til jeg kommer tilbake på mandag?! :D

Light of Day-konserten til inntekt for Parkinson-rammede, som Roar arrangerte på Herr Nilsen tirsdag, ble vellykket i år også, hurra!! Dagen derpå var jeg ute på en liten shoppingrunde i Oslo sentrum, og Roar og jeg fant helt impulsivt ut at vi skulle møtes til en kaffe rundt lunsjtider. Da fikk jeg endelig møte Joe D'Urso også, en av musikerne på denne turneen. Joe var en trivelig kar, akkurat så amerikansk som jeg har fått inntrykk av han gjennom alt det Roar har fortalt om han ;) Han er en nær venn av selveste Bruce (som flere av de andre i tour-bandet), så Roar og Joe har litt av hvert å snakke om da de møtes, hehe.

Nå står jeg egentlig på hodet nedi bagen - jeg pakker for Oliver og meg, vi skal nemlig på en liten "miniferie". Roar har invitert Brede og Erik på deilig middag, godt drikke, Birkenvideo-release og overnatting i kveld, så Oliver og jeg rømmer "huset". Passer fint at jeg er invitert på jentekveld samme kvelden, hos Hanne i Bingen. Det blir koselig!

  • Comments(0)//blogg.jowarsla.com/#post185