Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Dagen før dagen... Julefri!!

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Wed, December 23, 2009 22:10:41
Endelig juleferie! Jeg tenker med skrekk og gru tilbake på førjulstiden i fjor hvor jeg jobbet 70-timers uker, det håper jeg at jeg aldri får oppleve igjen. I år ble vi pålagt å ta ut restferien min i løpet av desember, så jeg føler at jeg egentlig har hatt en avslappende og behagelig advent. Deilig! Vi er på plass hos svigers og er klare for en herlig julaften med familien i morgen. Her skal vi være noen dager, og så blir det litt kjøring hit og dit for å besøke familie og venner.

Selv om det har vært en rolig desember uten mye julestress blir det allikevel litt dårlig tid til de siste forberedelsene de siste dagene før julefreden kan senke seg. Soverommet vårt, hvor skrivepulten/arbeidsbordet står, har sett ut som et skikkelig juleverksted de siste dagene, og først idag fikk vi ryddet ordentlig opp. Julepakker er pakket inn, julekort er skrevet og sendt, årskavalkade er mekket i photoshop og sendt til trykking, og til og med noen julekaker har vi fått bakt! Oppskriftene kommer i et eget innlegg.

På lørdag møtte vi Marita, Terje, Even og avlasterbarnet deres i Oslo. Terje hadde bursdag på fredag (hurrahurrahurra!), og de skulle feire dagen hans med en tur på "Jesus Christ Superstar". Vi møttes til litt mat på People's, og etterpå tuslet vi litt rundt og skravlet og tittet i salgsbodene på Youngstorget og Stortorvet. Mye rart å se :) Men FOR en koselig ettermiddag med våre nydelige venner! Oliver begynte å bli trøtt etter hvert, så det var godt å sette seg på t-banen etter en god runde ute i snøføyka. Dagene etterpå har gått som en vind, og nå er vi altså her, dagen før dagen...

Jeg ønsker alle lesere av bloggen min en riktig god jul!

  • Comments(0)//blogg.jowarsla.com/#post190