Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Gammel blogger med ny blogg!

DiversePosted by Jorunn Warsla Thu, November 08, 2007 15:20:07

Jeg har bestemt meg for å starte et nytt liv - i bloggeverdenen vel og merke! Det er flere ting jeg sikkert kunne forandret i det virkelige liv også, men det får komme senere, hihi. Jeg tar en ting av gangen, nemlig!

Bloggen min på MSN Spaces vil fra nå av ikke bli oppdatert, men den ligger jo der, så alt jeg har skrevet siden jeg begynte å blogge i juni 2005 vil fortsatt være tilgjengelig for nysgjerrige sjeler :)

Jeg kommer til å fortsette i samme spor som før: Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine papirkreasjoner. Jeg koser meg med scrapping, og lager også litt kort, innimellom bleieskift og kjærestestunder.

Håper de som er innom bloggen min legger igjen en kommentar. Det er jo så koselig med besøk, og jeg setter pris på hvert eneste ord hver og en skriver til meg!Blog Image

  • Comments(3)//blogg.jowarsla.com/#post2