Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

"...sånn går nu dagan"

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Mon, April 26, 2010 21:32:58
Dæven, tiden bare renner fra meg mellom fingrene mine jo! Det er snart tre uker siden jeg hadde et lite påskerush her i bloggen, og snart er det mai...! Ikke har jeg noe spennende å fortelle om heller. Ukedagene går med til hverdagsliv, og helgene går med til å prøve å fylle opp igjen energilageret sånn passe fullt til den kommende uken. Her er litt av det vi har gjort:

♦ Rett etter påske hadde vi besøk av svigers en kveld. De hadde med gave til Oliver ("rødbilen" og campingvogna er blant de store favorittene for tiden), og nydelige oransje tulipaner til oss. Skikkelig gla'farge! Og bakst; deilige, nybakte hvetehorn med appelsinsmak, namnam!
♦ Oliver var invitert i sitt første bursdagsselskap til noen utenom familien. En liten barnehagevenn ble tre år, og han inviterte de tre andre treåringene på avdelingen til Oliver hjem til seg på bursdag. Det ble en kjempekoselig samling, og vi holdt på over en time lenger enn det som var skrevet på invitasjonen. Barna storkoste seg, og vi foreldrene (bare mamma'er, hihi) hadde mer enn nok å skravle om :)
♦ En rolig lørdag høstet vi påskeriset for eggene vi malte. Kvistene likte seg tydeligvis inne i varmen, for det gikk ikke mer enn et par dager før museørene begynte å titte frem. Da vi kastet dem var de i full "blomst".
♦ Grill er gull, og grille har vi gjort flere ganger de siste to-tre ukene. Når jeg får gjøre det på min måte, som er å spise salat med grillmat til, hehe, kan jeg i hvert fall like det :D Jeg har visst havnet på salatkjøret igjen, det finnes jo så vanvittig mye gode grønnsaker!
♦ Jeg fortsetter med mat :D Jeg jobber i et internasjonalt firma hvor folk kommer fra de fleste verdenshjørner. Vi har også en offshoreavdeling i India, og noen av de indiske kollegaene våre er til enhver tid i Norge for et kortere eller lengre opphold. En ettermiddag for litt siden inviterte de til Indian Evening i kantina etter jobb. Det ble servert myyye deilig indisk mat, jeg spiste meg sprekkmett! Litt indisk taffelmusikk fikk vi også ved siden av maten. Kul kveld :)
♦ Mamma var på besøk en søndag, og hun fikk servert show av Oliver og hjemmebakte kanelsnurrer. Jeg har fått ny favorittbolleoppskrift! Må huske på å legge ut oppskriften i bloggen en dag snart.
♦ Roar er sprek, og sykler og løper til den store gullmedaljen!
♦ For ukesvis siden bestilte vi takboks til bilen. Den er nå endelig hentet, og nå har vi bedre plass å fordele bagasjen vår på når vi skal på langturer med bilen.
♦ Min kjære kusine og hennes samboer har fått sin lille prins! Han kom tre uker før tiden, men han skal visst være perfekt - og det tror jeg selvfølgelig på ♥ Gleder meg til jeg får se det med mine egne øyne!
♦ Magen vokser, terminkalkulatoren sier at jeg straks runder 19 uker :) Jeg trooor jeg allerede for et par uker siden begynte å kjenne de første, små sommerfuglbevegelsene inni magen min ♥ Jeg synes magen er stor allerede *rødme* og funderer på hva jeg skal kle på meg da jeg skal i bryllup om to måneder hvis den fortsetter å vokse i samme tempo... Jeg tar gjerne imot tips!!

Nå er det vel straks på tide å komme seg i seng kjenner jeg *gjesp* Starten på uka ble litt annerledes enn det vi hadde sett for oss da vi oppdaget at Oliver var febervarm rett før vi skulle gå i barnehagen. Jeg har stort sett sittet i sofaen idag med en varm "klump" på fanget som bare har villet kose og se på TV. Det har ikke blitt mange ledige stunder, men jeg har i hvert fall fått levert selvangivelsen. Godt å få det unnagjort!


  • Comments(3)//blogg.jowarsla.com/#post205