Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Deilige mai :)

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Sun, May 16, 2010 22:42:28
Ja, sånn bortsett fra det været vi har hatt i det siste, som stort sett har vekslet mellom kaldt eller vått, eller begge deler samtidig, er mai generelt en deilig måned med mange fridager :) Jeg går allikevel ikke av veien for å ønske meg mer energi og overskudd til å takle både en stressende jobb, mamma-ansvaret for verdens søteste Oliver og husarbeidet, jeg vil gjerne bruke tid på både kjæresten, familien og vennene mine - og MEG SELV. Og jeg har lyst til å fokusere litt på den voksende kjærligheten inni magen min ♥ Men energien glimrer med sitt fravær, den rekker liksom ikke til mer enn akkurat det man må mest... Det både frustrerer og irriterer meg. Jeg vil, jeg vil, men jeg ooorker bare ikke. Og ryggen og bekkenet er ikke alltid helt med meg for tiden :(

Irriterende nok har jeg fått to vilt forskjellige terminer i dette svangerskapet. Mensterminen som vi gikk ut fra i begynnelsen sa at lillebror ville komme ca. 24. september, men da jeg var på ultralyd i det vi trodde var uke 19, fikk jeg beskjed om at jeg bare var kommet til uke 16 med termin 13. oktober. Terminen min ble altså flyttet hele 3 uker! Denne terminen ble også opprettholdt etter ny ultralydundersøkelse 2,5 uke etterpå. Dvs. jordmor målte ny termin til å være 10. oktober, men hun forandret allikevel ikke termindatoen siden det ikke var så stor forskjell. Jeg synes dette er litt skummelt jeg, i hvert fall dersom jeg skulle gå på overtid. Det kan jo være at jeg bare bærer på et lite barn, jeg var jo veldig liten selv da jeg ble født to uker på overtid. Jeg tør ikke engang ta innover meg de skrekkhistoriene jeg har hørt og lest om komplikasjoner, og til og med dødsfall, ved overtidssvangerskap... Heldigvis var jordmoren på den siste kontrollen veldig lydhør for mine bekymringer, og det er journalført at jeg har anledning til å be om vekstestimering i slutten av september. Det er en liten trygghet i hvert fall.

På fridagene i mai har vi i det minste fått vært en del sammen med familie, det liker vi å tenke tilbake på! Oliver elsker å være ute og tegne på asfalten, løpe, huske, sparke ball og sykle, Roar trener og trener, også lager vi middagen på grillen så ofte vi kan og koser oss med en ispinne til dessert opptil flere ganger i uken :) Det har ikke blitt så mange markaturer i det siste, men for et par helger siden hadde vi en nydelig tur på (nesten) tørre stier i Østmarka. Deilig å gå med bæremeis (dvs. ikke jeg - Roar er bæreren nå) sånn at vi kan komme oss litt utenom veiene der hvor "alle andre" går.

Nå gjenstår de aller siste forberedelsene til morgendagens 17. maifeiring. Best å komme seg i seng sånn at man er noenlunde opplagt til barnas store dag :)


  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post206