Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Noen poetiske tanker i skumringen

Dikt/poesiPosted by Jorunn Warsla Sun, June 20, 2010 22:23:46
Det kan komme perioder i livet da selvtillitten langtfra strutter, da selvfølelsen er ullen, og man bare jager gjennom dagene og lengter etter nattens omsluttende og beskyttende mørke. Men, leter man godt nok, vil man alltid kunne finne minst ett lyspunkt hver dag som gjør akkurat den dagen lettere å bære på ryggen. Med en god bør levd liv i ryggsekken har man kanskje lært at livet ikke handler mest om hvordan man har det, men vel så mye om hvordan man tar det? Og at man er prisgitt de man omgås og omgir seg med... Det finnes vidunderlige mennesker i livet! Mennesker som SER, som bryr seg, og som bryr seg om. Mennesker som lever intenst i øyeblikket, som evner å åpne dører på gløtt slik at lysglimt når frem til selv de dunkleste kroker. Mennesker med varme i stemmen, kloke øyne og en tilstedeværelse som bare må føles. De deler bort, uten unntak, de beste klemmene. Og de er troverdige i alt de gjør. Tusen TAKK for at det finnes engler på jord! ♥


  • Comments(4)//blogg.jowarsla.com/#post209