Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Iiik, det begynner å gå opp for meg...

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Sun, July 04, 2010 23:40:34
Oh yes, hva har vi egentlig gjort?! Roar og jeg bruker å kalle oss planlagt impulsive, men noen ganger kan vi faktisk slå til og være gjennomført impulsive vi også. Sånn som for et par måneders tid siden da vi begynte å snakke om, IGJEN, for hundre-og-ørtende gang at det hadde vært deilig med litt mer plass enn vi har i treroms'en vår, og ikke minst det å bo litt nærmere familie og venner som vi ønsker å bruke mer tid sammen med. For å gjøre historien kort: Noen få dager etterpå falt jeg pladask for et hus på Finn.no som jeg tipset Roar om. Han kjente det samme som meg, og sammen drømte vi høyt om hvordan det ville være å bo der før vi dro på fellesvisning. Så tenkte vi bittelitt før vi sa til hverandre "Let's do it!" og sendte inn budskjema til megler. Etter noen laaange dager (det er altfor mange fridager i mai, haha :P) fikk vi endelig vite at huset ble vårt!! Uten budrunde!!! Nå flytter vi "hjem"! :D Hjem trenger ikke engang stå i gåsetegn for Roars del i og med at han har vokst opp på stedet vi flytter til (og jeg har vokst opp ikke så altfor langt ifra). Det finnes billigere hus, og det finnes større hus som er flottere pusset opp i samme prisklasse, i området der vi har kjøpt, men det var noe spesielt med dette huset... Den følelsen jeg fikk for huset var bare ♥ med en gang! Det har sjarm og sjel så det holder, både ute og inne, og det er ikke altfor stort samtidig som det er nok plass til vår familie på snart fire. Vi gleder oss massemasse! Huset er innredet og ominnredet ganske mange ganger allerede, hihi :)


Det har vært nesten uvirkelig frem til nå siden det har føltes så lenge til vi skal overta, og vi uansett ikke planlegger å flytte på ordentlig før lillebrors ankomst er unnagjort, men nå som vi har kommet et stykke på vei i prosessen med å selge leiligheten vår begynner alt å bli mer virkelig. Vi skal flytte! Vi har valgt megler og lagt en plan sammen med henne. Leiligheten legges ut for salg i siste halvdel av august, og innen den tid skal vi ha ryddet en god del i bodene, pluss at vi må rydde og klargjøre leiligheten for fotografering og visninger. Startskuddet har nettopp gått; denne helgen har Oliver vært på besøk hos tante Anita og onkel Roger mens Roar og jeg har fått konsentrere oss om ryddingen. Vi har fått gått gjennom en del "bod-fyll" og gjort klart masse vi hadde glemt at vi hadde og som vi aldri kommer til å bruke igjen til kasting, alle babyklærne er sortert i kasser som er skikkelig merket, og Roar har småflikket litt med maling på ting som vi har utsatt og som endelig kommer i orden nå. Er det ikke typisk... Nå er det bare resten igjen ;)

  • Comments(6)//blogg.jowarsla.com/#post210