Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

En liten oppsummering... Bilderas!

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Tue, July 06, 2010 22:09:38
Sånn før sommeren tar ordentlig til kan det kanskje være greit å oppsummere litt av hva vi har gjort siden 17. mai? Jeg har ikke akkurat lesset ned bloggen min med ord siden den gang, så selv om det ikke er mye spennende å fortelle om, synes jeg det er fint for min egen del å kunne se svart på hvitt at livet faktisk ikke består bare av jobb, matlaging og søvn :) Her er litt av det vi har gjort:

♦ Tante Lise Merete og Miriam kom på besøk en ettermiddag, og hentet Oliver i barnehagen mens jeg ryddet litt hjemme. Det var ikke avtalt på forhånd, så det var en overrasket gutt som kom hjem :) Etterpå tok Oliver og jeg t-banen for å møte Roar, og så dro vi på hus-visning ;)
♦ Vaffelsteking i det fri kan anbefales, sånn som det ble da vi tok en impuls-søndagstur til Merethe og Øyvind i Sætre for å inspisere den nye husfargen.
♦ Vi bråbestemte oss for å ta med Oliver på Flydagen på Kjeller, tenkte at det kunne være gøy å oppleve for den flygale, lille gutten vår. Og det ble suksess! Ettermiddagen ble avsluttet på Fetsund hos tante Lise Merete, onkel Rune og Miriam. Vi fikk servert nystekte pannekaker, nam!
♦ Kontraktsmøte med den ene av de to hyggelige huseierne ble unnagjort.
Merethe ble overrasket med utdrikningslag en deilig lørdag! Dagen fortjener et eget blogginnlegg ;)
♦ Roger og Lise Meretes årlige fellesbursdag med full familiesamling ble avholdt på Fetsund i år. Et par overraskelser fikk vi underveis også, blant annet annonserte Rune et noen dager ferskt frieri. Grattis lillesøs! Bryllup neste år kanskje?!
♦ På jobben fikk vi vite at det jobbes for at vi skal slås sammen med et annet stort IT-selskap. 10000 konsulenter samlet i et gigantisk foretak, hjelpes... Det eneste jeg vet er at alt vil være snudd på hodet da jeg kommer tilbake på jobb etter at jeg har avsluttet min del av foreldrepermisjonen!
♦ Vi var på en koselig sommerfest i barnehagen med utendørs grilling og underholdning av barna. Oliver satte seg på bakbeina og ville IKKE være med de andre barna og synge, hehe, så sånn ble det :)
♦ Jeg var på avdelingssommerfest under en megastor parasoll hjemme hos min nærmeste leder på jobben. Regnet øste ned, men maten inderne sto for smakte bra, og gutta klarte å skape stemning til tross for været. Gutta ja, den andre jenta på avdelingen var ikke der, så jeg var eneste jente på festen. Kan si at det var en smule interessant... :P
♦ En søndag ble brukt på å møte huseier for å avklare litt diverse småting, pluss grillings hos mamma og ny-mannen.
♦ Roar og jeg fikk se at Merethe og Øyvind ble gift! Nok en begivenhet som fortjener et eget blogginnlegg ;) Vi orket dessverre ikke å være med på Williams dåpsdag (og Maren Kristines bursdag) dagen derpå. Istedet ble det en kaffekopp hos svigers da vi hentet Oliver hos dem.
♦ Roar var vår husstands representant på dugnaden på lekeplassene i borettslaget. Oliver og jeg så bare på vi, og spiste pølse på borettslagets regning, hihi :)

Ellers går det i "det vanlige"; dvs. jobb, barnehage, sykling og lek, rydding, klesvask, matlaging og mange små, men allikevel viktige, hverdagsgleder. Jeg forsøker på å nyte gravidmagen selv om ryggen og bekkenet ikke alltid gjør dagene mine like gode. Tolv uker igjen nå, det nærmer seg sakte, men sikkert!


  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post211