Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Oliver tre år!

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Thu, August 12, 2010 22:37:22
Sommeren er travel på bursdagsfronten, vi har feiret både den ene og den andre. Aller sist tantegullene Miriam og Theodor som faktisk er født på samme dato - men med 5 års mellomrom. Theodors 6-årsdag feiret vi stille og rolig (haha, fire barn hvorav tre gutter - kan aldri bli stille da vettu) i Semsmoveien på fredag, og Miriams ettårsdag ble feiret med stort familieselskap på Fetsund på søndag. Hipphipphipp hurra for begge to! ♥

For to og en halv uke siden var det vår egen lille skatt som hadde bursdag, og i år var tallet tre!! Tenk, tre år har allerede gått siden vi reiste hjem fra kvinneklinikken på Ullevål universitetssykehus med en nyfødt baby-Oliver i baksetet... Gratulerer så mye med treårsdagen til min lille, store Oliver!!

Oliver har forstått poenget med bursdag og gaver i hvert fall; han våknet blid og fornøyd mandagsmorgenen 26. juli, lukket opp døra og de første ordene som kom ut av munnen hans var "Hvor er pakke?" - hehe, herlig! Han fikk den første gaven på senga på soverommet vårt, og så gikk det slag i slag hele dagen med en tur på lekebutikken for å velge ut noe han ønsket seg for litt av pengene han fikk fra oldisene i Bergen, enda en pakke, kake med tre lys, og til slutt gaven fra oss: En ridderborg. Tanken var å gi Oliver noe som han kunne komme til å like, samtidig som det var noe litt annet enn det han leker med hele tiden ellers (les: biler/Cars og Brio-tog). Han har blitt veldig opptatt av rollelek i det siste, så nå kan vi slå oss løs i en fantasiverden med riddere og konger og prinsesser og skattekister og mere til :D Vi droppet de litt skumle Schleich-figurene, og kjøpte istedet noen Playmobil-riddere - med smilefjes :) De andre figurene kan han heller få senere ;)

Vi måtte jo selvfølgelig ha familiebursdag for vår lille prins også, så søndag 1. august inviterte vi til selskap hjemme hos oss. Vi var 17 stykker med stort og smått i 3-roms'en vår, så det ble trangt og livlig og jeg var heeelt skutt da siste gjest gikk, men hovedpersonen koste seg stort med all oppmerksomheten og da var det jo egentlig verdt det... :) Jeg prøvde forresten å lage jordbærosteiskaken jeg skrev om i et tidligere blogginnlegg for første gang, men jeg kan ikke si at den ble helt vellykket :P Bedre lykke neste gang kanskje?!

Well done for i år, neste år feirer vi bursdag i hus med hage - det ser vi frem til :)


  • Comments(4)//blogg.jowarsla.com/#post217