Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

En award og to utfordringer

DiversePosted by Jorunn Warsla Mon, January 28, 2008 23:05:36

Jeg beklager at jeg er sen, men jeg HAR sett at jeg har fått både en award og et par utfordringer i blogger rundtomkring.

Kristin ga med en "You make my day"-award, tusen takk! Hyggelig å høre at du titter innom i bloggen min av og til :) Det er så mange som fortjener en slik oppmerksomhet, men jeg kan ikke gi den til alle bloggerne jeg er innom så derfor blir listen slik:
* TJoM; fordi det alltid er så morsomt og koselig å være sammen med dere!
* Elisabeth; fordi du er en herlig svigerinne som lager fantastiske LO'er jeg aldri kan se meg mett på!
* Ingunn; fordi jeg digger scrappestilen din og finner tonnevis med inspirasjon når jeg er inne og snuser i bloggen din!

I tillegg har både Elisabeth og Livy utfordret meg! Utfordringen går ut på at jeg skal skrive syv sannheter om meg selv, linke til den/de som har utfordret meg og utfordre syv andre og legge igjen beskjed i bloggen deres om at de er utfordret. Jeg fikk en lignende utfordring i november i fjor, og så lat som jeg er kopierte jeg like godt bare det jeg skrev den gangen...: *rødme*
* Jeg spiller hardingfele og har spilt flere ganger på arrangementer hvor Kongen og Dronningen (dengang de var kronsprinspar) har vært tilstede.
* Min store drøm er å oppleve India/Sri Lanka før jeg dør.
* Jeg tok mitt første og eneste trekk av en sigarett i russefylla.
* Jeg fikk døpenavnet "Blåveispiken" som russ fordi jeg fikk den saftigste blåveisen jeg noengang har sett det året. Grunnen var at jeg flørtet med en gutt på et seminar jeg var på, men det ble fort litt uromantisk da jeg skallet øyet i veggen da jeg skulle bøye meg mot han og kysse og jeg liksom ikke helt traff gutten. Litt mye alkohol innabords, ehh?!
* Jeg eeelsker å danse, spesielt swing, og har veldig lyst til å lære og danse salsa. Men viktigst er det at mannen kan føre, jeg hater slappe, vinglete mannfolk på dansegulvet.
* Jeg er et systematisk og ordensfrikete rutinemenneske. Jeg henger opp klær på en spesiell måte, tar ut av oppvaskmaskinen i en spesiell rekkefølge, gjør kveldsstellet i en bestemt rekkefølge osv osv.
* Jeg har alltid vært en samler og har samlet på skatter siden jeg var liten (viskelær, luktetusjer, servietter, frimerker, små søte ark++). Nå samler jeg på scrappestæsj som jeg ofte ikke har hjerte til å bruke fordi det er så altfor fiiint til å brukes *sukk*

Som vanlig har "alle" fått denne før den finner veien til meg, så jeg nøyer meg med å sende den videre til Trine, Julie og Merethe!

Blog Image

  • Comments(0)//blogg.jowarsla.com/#post23