Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Jakten på julekortbildet

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Sun, December 19, 2010 22:41:52
Mange som har barn har kanskje en eller annen gang forsøkt å sette av tid til å få tatt det perfekte julekortbildet. Det hele kan foregå sånn omtrent som dette:

Punkt 1; Finn et egnet sted å ta bilder, for eksempel i den gamle sjarmerende gyngestolen som ble kjøpt på Finn for å pryde godkroken i stua i nyhuset. Reinskinn og røde nisseluer hører med.

Punkt 2; Samle sammen barna og plasser dem i gyngestolen etter å ha kledd på dem klær i nøytrale farger. Pynt barna med luene.

Punkt 3; Dander luene pent på HODENE til barna, og be en stille bønn om at de må forbli der. Sett umåtelig stor pris på at de heller ikke plukkes på eller faller ned i øynene.

Punkt 4; Gjøgle litt for barna for å få dem til å smile sitt søteste smil, og spør dem pent om å se mot kameraet, helst samtidig.

Punkt 5; Gjenta smile.

Punkt 6; Det gikk ikke helt som planlagt, nei? Prøv en gang til...

Punkt 7; ...og en gang til...

Punkt 8; ...og enda en gang.

Punkt 9; Forsøk nummer nittisju.

Punkt 10; Innse (kanskje litt motvillig) at det er på tide og gi seg når storebror sutrer og lillebror hylskriker, og kryss fingrene for at det finnes i hvert fall ett bilde blant de litt-over-hundre du rakk å knipse i løpet av de ca. 10 minuttene fordelt på tre ulike økter det hele varte.

Bedre lykke neste jul :D

  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post232