Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Babysvømming igjen i dag!

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Wed, January 30, 2008 14:28:07

Januar er virkelig den store bursdagsmåneden for oss, phuih! Først Eli, så meg, så Håkon og så Roar som var sistemann ut i går. Vi hadde en stille og rolig feiring hjemme hos oss, bare oss tre, med pakke, god middag og to kjøpe-kakestykker :D

I dag er det to år siden bestefar døde... Han forsvant egentlig gradvis fra oss over flere år, han var dement. Det var så trist å se min spreke og arbeidssomme bestefar bli mer og mer surrete, de siste årene kjente han meg ikke igjen engang... *snufs* I kveld tenner jeg et lys til minne om han.

Oliver skal på babysvømming igjen i dag! Vi var på første kurskveld i forrige uke, og i dag er det på'n igjen. Roar er opptatt med kickoff på jobben, istedet skal Lise Merete være med i bassenget. Oliver gleder seg til at tante skal være med på svømming!

  • Comments(0)//blogg.jowarsla.com/#post25