Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Vandrepakke!

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Fri, February 01, 2008 23:04:23

Elisabeth startet opp en vandrepakke for inviterte scrappevenner og -kjente på Scrapping.no, og jeg var så heldig å få være med! *jippijippi* Kort fortalt går en vandrepakke ut på at den som begynner legger oppi litt scrappedigg, sender den videre til neste på listen som tar ut det man har lyst på, putter noe nytt oppi og sender videre til neste igjen. Jeg har aldri vært med på noe sånt før, men Elisabeth fristet med høy standard på pakken så da var det et lett valg å takke ja! :D Jeg møtte Linda i går (i et forrykende uvær BTW, fyttibrrrr)! Vi fikk slått av en liten prat før vi dro hver vår vei igjen, og hun var like koselig som jeg hadde sett for meg. Jeg måtte ta en sniktitt oppi pakken da jeg satt på tbanen på vei hjem, hihi, klarte ikke å vente. Under kan du se bilder av hvordan pakken jeg sender videre ser ut, og hva jeg tok ut til meg selv ;)

Vær ja. Både i går og i dag har det blåst hunder og katter og snødd kjerringer. Nå har vinden løyet og det har så og si sluttet å snø, så jeg håper vi kan våkne til strålende sol og nydelig vintervær i morgen. Det er vel litt for mye forlangt at gangveiene er måkt til i morgen, de er ufattelig trege her noen ganger, menmen. Jeg har lyst til å trille litt på søndag i hvert fall, så innen da bør de ha klart å rydde litt snø. Knærne mine er forresten vonde fortsatt... :( Lurer på hva det er for noe jeg, og hva jeg kan gjøre for å unngå sånt en annen gang. Jeg har så lyst til å trene!!

I morgen blir det preparering av ski for Roar sin del, han ønsker seg en tur ut på søndag. Også er det endelig klart for den store dinnershow-kvelden - Roger, Anita og Lise Merete kommer for å være barnevakt for Oliver, og Roar og jeg skal ut på byen. Vi gleder oss! Men hva skal jeg ha på meg tro? Hmm, må rote litt i klesskapet...

Må ha med noen Oliver-bilder også. I går la jeg han i sengen med forhåpning om at han kanskje skulle sove litt, og etter å ha turnet rundt og jodlet og herjet med kosedyr og smokk en halvtimes tid sovnet han faktisk. Da jeg tittet inn ble jeg møtt av en liten babygutt uten sokker, med dyna på snei og hodet dyttet godt oppi kroken. Så søtt! Luren varte i ca. to timer, så han var trøtt ja!

  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post26