Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

En herlig kveld på byen :D

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Mon, February 04, 2008 21:38:59

Noen må ha hørt meg, for jeg så faktisk sola i helgen, på lørdag rettere sagt! Det var et deilig vær, og selv om jeg ikke fikk trillet tur var jeg ute og gikk en liten tur allikevel - alene, mens Roar var hjemme med Oliver. Så deilig med litt frisk luft, spesielt når det var så nydelig vær som på lørdag!

Timene gikk fort den dagen, og plutselig var det klart for å begynne og stæsje oss opp til bytur. Oliver merket at vi stresset rundt. Han begynner å bli trøtt og ekstra oppmerksomhetssøkende akkurat på den tiden vi skulle gjøre oss klare, så det passet jo litt dårlig, men vi skiftet på skift (haha, dårlig setning) og ble sånn noenlunde ferdige til Lise Merete kom. Instruksjoner ble overgitt, og vi forsvant opp til t-banen. Møtte tilfeldigvis Magnus (tidligere kollega fra WebSynergy-tiden) på banen, kult! Fikk slått av en liten prat før han skulle av igjen. Showet på Smuget begynte litt sånn små-kjedelig, men de fire andre bolkene (fem totalt) var bra. Digget både musical-delen, metal/rock-delen og country-delen! Høy allsang- og harryfaktor *knegg* Maten var også god, og vi koste oss med en flaske vin på deling. Underveis i showet tok de opp et par frivillige på scenen, og jeg ble veldig overrasket da Stian'en de tok opp viste seg å være Stian Solbakken! Kan ikke huske å ha sett han siden jeg gikk på Rosthaug faktisk. Fikk noen ord med han også før Roar og jeg gikk ned i Lille Maud og tok en øl mens vi hørte på Marvel Hill. Rakk å få med oss noen Cardigans-låter, bra trøkk egentlig! Vi blingset litt på siste t-bane hjem, men snille Roger og Anita hentet oss og kjørte oss opp på Lambertseter igjen før de vendte nesa hjemover. Tusen takk til barnevaktene, vi hadde en kjempekoselig kveld ute på byen! Oliver hadde visst oppført seg eksemplarisk hele kvelden, og selv om han var våken og gråt litt da vi kom hjem sovnet han ganske raskt av Roars byssing.

Roar fikk skituren han ønsket seg på søndag, mens Oliver og jeg tok det med knusende ro hjemme i stua. Rennende vann er forresten veldig gøy, hihi! På kvelden fikk jeg scrappet litt igjen, hurra!

I dag var det tid for vårt ukentlige barseltreff; lunsj hos Linda i dag. Guuud, som jeg er misunnelig på den store plassen deres... Stor stue, stort bad, stort kjøkken og flere soverom over to etasjer. Lekkert pusset opp selvfølgelig. Babyene koste seg, og en stund lå alle og tittet nysgjerrige på hverandre på leketeppet. Hihi, så søte alle sammen atte! Kameraet hadde jeg glemt hjemme... *blah* Håper å få noen bilder på epost av de andre etter hvert!

  • Comments(0)//blogg.jowarsla.com/#post27