Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

"Badeløve" - LO av min beach-hunk ;)

LettersizePosted by Jorunn Warsla Mon, February 04, 2008 21:45:26

Etter å ha surret en times tid i går kveld med å rote fram scrappesakene og finne ut hvilket bilde jeg skulle scrappe, ble dette resultatet. Jeg har ikke laget så veldig mange LO'er av den oppstæsja typen, men jeg ble faktisk fornøyd - til slutt. Roar ble også glad, han syntes det var veldig koselig at jeg ville lage en side om han igjen!

Jeg synes det var utrolig vanskelig å gjengi LO'en helt riktig siden jeg har scrappet på Hambly overlay, men jeg følte den kom best frem med mørk bakgrunn. Man får i hvert fall et visst inntrykk :D Om noen har tips til scanning eller fotografering av transparente LO'er tar jeg dem imot med stor takk ;)

  • Comments(0)//blogg.jowarsla.com/#post28