Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Jeg er så heldig!

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Wed, February 06, 2008 22:20:27

For det første: Hipp, hurra for Aud som ble 30 år i går! Godt at flere følger etter meg *knegg*

Jeg er lettrørt om dagen, og i går måtte jeg tørke en liten tåre i øyekroken. Jeg føler meg så utrolig heldig! Ok, historien først: Oliver har ikke vært noen sovebaby, men for et par-tre uker siden begynte det å løsne. Nå tar han seg gjerne et par (korte) lurer i løpet av dagen. Tidligere har han sovet på sofaen i stuen, men de siste dagene har jeg lagt han i sengen sin og latt han tulle og leke litt der, og jammen har han ikke sovnet av seg selv etter hvert. I går gjorde jeg det samme; jeg la han i sengen, gikk ut av soverommet for å rydde litt i stuen og tømme oppvaskmaskinen på kjøkkenet. Mens jeg holdt på med dette hørte jeg at han styrte på; rullet rundt og "pratet" med seg selv og virkelig koste seg. Plutselig ble det stille... Jeg ventet et par minutter før jeg gikk inn på soverommet, og det synet som møtte meg kan du se bilder av under: Søte babyen vår hadde sovnet, jadda, på magen oppi dynehaugen - med begge beina ut mellom sprinklene. Hihi, for et syn! Og det var da jeg felte en liten tåre, for tenk - Roar og jeg har en liten sønn som vi kan øse av vår kjærlighet til, og han gir kjærlighet tilbake til oss så det monner. Ikke store ting som koster masse penger, men sånne små øyeblikk som det i går da han sovnet i en rar stilling i sengen sin. Tenk at et mammahjerte kan smelte av så enkle ting som det *snufs* Da han våknet var han verdens blideste baby som lo og smilte til meg *snufs igjen* Jeg er så heldig som får lov til å oppleve dette!!

Jeg har kjøpt den nye utgaven av "Vi Scrapper". Har bare bladd raskt gjennom det, men jeg drar til Sigdal i morgen og skal være der til lørdag så jeg har en liten forhåpning om at det skal bli mulig å få studert det litt mens jeg er der. Mulig jeg pakker en liten scrappebag også, må tenke ut hva jeg skal ha med i tilfelle. DT-englene hos Hobbyhimmelen begynner også å "bombardere" meg med sine lekre bidrag, så nå kan dere begynne å glede dere til nye DT-sider! :D

På babysvømmingen i dag var det fire babyer totalt! Kjempegøy, siden vi har vært der tre ganger nå og det bare var oss første gangen og en baby til gang nummer to. Oliver har blitt mer fortrolig med lydene i bassengrommet og alt det rare å se på virker det som, nå responderer han litt mer når vi snakker og ler til han. Dessuten sovner han godt etter svømminga, hihi. Bilturen tar ikke mer enn 5 minutter, men han sovner på den korte turen og våkner heller ikke når vi bærer han opp fra bilen og kler av han. Totalt utslitt, stakkar :)

I morgen skal Oliver på 6-månederskontroll. Det blir spennende å se hva legen sier, og hvor mye han har vokst siden sist!

  • Comments(3)//blogg.jowarsla.com/#post29