Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

På scrappetreff i dag!

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Sat, November 10, 2007 09:43:40

MiMi'en er pakket og klar, og om en liten stund er jeg på vei mot Tønsberg og scrappetreffet på Jarlsberg travbane. Jeg gleder meg massemasse!! TJoM (Trine, Julie og Merethe) kom i går allerede, og sitter klar da jeg dukker opp. Detta blir gøy, ja!

Det triste er at jeg må dra fra Roar og Oliver noen timer, men Roar er så flink med Oliver så det kommer til å gå så bra. Fryseren er full av morsmelk, og onkel HC kommer på besøk senere i dag, så de har da litt å finne på :) Tok et koselig bilde av mine to kjæreste i dag morges da de lå i sengen og koste før de sto opp *smelt*

I går var det barseltreff igjen. Vi var på besøk hos den ene mamma'en i gruppa, og hadde en kjempekoselig lunsj. Babyene koste seg, det er så gøy å se at de begynner å bli litt opptatte av andre babyer rundt seg!

  • Comments(1)//blogg.jowarsla.com/#post3