Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Bloggelei og lei av sykdom :s

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Fri, March 14, 2008 20:41:52

F... altså... Nå har jeg vært forkjølet og hostet snart 3 uker i strekk!! Jeg er ingen sytepave som sikkert går altfor sjelden til legen, men i helgen var det nest før jeg måtte ringe legevakten for det begynte å gjøre så vondt når jeg trakk pusten inn, hostet (noe jeg gjør HELE tiden - dag som natt), løftet armen, vred kroppen osv. Jeg gjorde det ikke, men det ble verre i løpet av natt til mandag, og da klokken ble 0800 ringte jeg legekontoret og fikk hastetime. Legen lyttet på meg, tok CRP (som viste normale verdier) og trykket litt på kroppen min, og mente at ingenting var galt bortsett fra at forkjølelsen hadde satt seg litt og gitt meg muskelstrekk i høyre side av brystet. Jeg fikk ingen medisiner, bare en klapp på skulderen om at dette måtte bare gå over av seg selv. Men det virker jo ikke som det gjør det, synes smertene i brystet har blitt verre på disse 4-5 dagene jeg, og når jeg tar på det ømmeste punktet virker det nesten litt hovent i forhold til på samme punkt på venstre side. Det merkelige er at når jeg ligger på høyre siden på hardt underlag og brystet på en måte blir presset sammen kan jeg trekke pusten hardt og dypt uten problemer

Jeg har astma og allergi, noe som gjør at forkjølelser ofte sitter lengre i hos meg enn hos de som ikke har sånne plager, men jeg har aldri opplevd å være dårlig sååå lenge. Ikke får jeg sove ordentlig om natten, og på dagtid har jeg en aktiv 7,5 mnd. gammel Oliver å ta meg av. Natt til i går var jeg helt på felgen, men heldigvis hadde Roar mulighet til å være hjemme fra jobb for å hjelpe meg å ta vare på Oliver.

Hvor lenge kan en muskelstrekk i brystet vare? Kan det være at jeg har hostet på meg ribbensbrist?! Eller kan det være noe helt annet? Bør jeg be om grundigere undersøkelse hos legen, og hva kan jeg evt be han sjekke? Uff og usj, nå føler jeg meg skikkelig sutrete, men jeg er LEI av å være syk og ikke kunne yte 100% for min elskede Oliver og min kjære Roar. Jeg er LEI av vondtene i brystet, og å ikke få sove ordentlig mellom nattammepausene, og jeg er LEI all hostingen døgnet rundt og all nesesprayen og Ventolin'en jeg puster inn i kroppen.......... Heldigvis har det gått litt bedre i dag, men det gjør fortsatt ille vondt i brystet.

Velvel, godt over 5 uker siden jeg blogget sist. Har vært litt bloggelei i det siste, mye på grunn av lite overskudd fordi jeg har vært syk. Kort oppsummert har disse ukene bestått av (i uorganisert rekkefølge):

- 6-månederskontroll av Oliver (vekt 8020g, lengde 70cm, hodeomkrets 45cm)
- Et par Sigdalsturer, bl.a. feiring av mormors 82-årsdag
- En ny scrappeside!
- Årsmøte i Sigdal Spellemannslag
- Min første morsdagsgave :D
- Hyttetur på Haglebu
- Impulsivt kafétreff med TJoM på Sjakk Matt
- Barselgruppetreff på Åpen barnehage og Oliven
- Mamma på overnattingsbesøk
- Babysvømming (siste kursdag var på onsdag)
- Vært på skravlebesøk hos Karianne
- Samtale med et rekrutteringsbyrå
- Kreativ samtale med en tidligere arbeidskollega ang. hans enkeltmannsforetaks hjemmeside
- Fiksing av Hobbyhimmelens februar-DTsider
- Harryhandel i Töcksfors
- To soltimer á 16 minutter - deilig rekreasjon! (vil ha mer :D)
- Vært på besøk hos svigers i Hokksund
- Hatt besøk av Nina

Ok, da er jeg sånn noenlunde ajour, så da skal jeg gjøre et tappert forsøk med å starte på'an igjen *knegg*

  • Comments(1)//blogg.jowarsla.com/#post30