Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Tre layouter på en og samme dag!

LettersizePosted by Jorunn Warsla Sun, November 11, 2007 21:11:26

Den ene ble riktignok ferdiggjort hjemme i dag, men jeg kan i hvert fall skryte av at jeg fikk laget 2,5 LO på treffet i Tønsberg i går! Jeg kom meg ikke avgårde så tidlig som jeg hadde tenkt, men allikevel tidlig nok til at jeg fikk flere timer sammen med TJoM og mange andre scrappedamer. I forbifarten kjente jeg igjen bl.a. Camilla:-), Camilla78, Mi@, Siwert, Hønemor, Ina, Tusita var bortom oss, og jeg hilste så vidt på M_vestfold. Clean&Simple-kurset jeg deltok på var en liten skuffelse, litt kjedelig siden jeg hadde gledet meg til å lære litt om teorier, tankegang bak oppsett og design osv, men det ble dessverre litt for ustrukturert og innholdsløst etter min mening. Jeg koste meg uansett sammen med jentene "mine", og vi skravlet litt, spiste litt og scrappet litt. En fiiin dag!

Det gikk utrolig bra med Roar og Oliver hjemme også. Vi hadde avtalt at jeg ikke skulle ringe for å høre hvordan det gikk, men i 19-tiden klarte jeg ikke å dy meg lenger *rødme* Fikk høre at det gikk veldig bra og at jeg ikke trengte bekymre meg! En deilig bekreftelse å få :) Ringte hjem før jeg dro fra travbanen også, og da fortalte Roar at Oliver hadde sovnet i 20-tiden og ikke vært våken etterpå. Da var klokka nærmere halv elleve!! Sikkert en engangsopplevelse, men kjekt for Roar å få slappe av litt på kvelden. Hans Christian var på besøk i går også, jeg fikk ikke hilst på han siden jeg ikke var hjemme, men Roar hadde tatt litt bilder av han og Oliver sammen. Koselig å se!

Jeg fikk forresten en fin overraskelse på morgenkvisten. Roar sto opp med Oliver da han begynte å bli litt vel våken, og etter å ha sovet nesten et par timer lenger enn dem ble jeg vekket med frokost på sengen! Søte, snille kjæresten min... *sukk* Jeg fikk påsmurte brødskiver og en kopp med varm kakao servert mens jeg enda lå nesten i drømmeland, mmmmm! Ellers i dag har jeg bare sløvet rundt. Sov faktisk ca. 1,5 time på sofaen med Oliver på magen senere i dag også mens Roar var nede på jobben noen timer. En herlig søndag med andre ord, det var deilig å få slappet av litt!

Elisabeth har bursdag i dag, gratulerer så mye med dagen til henne! Vi har feiret dagen hennes her med et par kopper kakao og M-kuler, skål!

  • Comments(0)//blogg.jowarsla.com/#post4