Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Jakten på julekortbildet av Oliver er igang!

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Tue, November 13, 2007 20:21:55

Ahh, for en trøtt start på uka... Jeg var så sliten etter NM-treffet i Tønsberg på søndag at hele dagen ble ganske så sløv. Jeg var sliten i går, og er fortsatt sliten i dag... Det tar på å svinse fra det ene til det andre med en liten baby i hus ja!

Jeg var nemlig ute på "laup" i går også jeg! Oliver og jeg kjørte avgårde fra Oslo litt utpå ettermiddagen. På Gulskogen svingte jeg innom Karianne for en liten ammepause, og etter at Oliver hadde fått spist ferdig og Siw snakka ferdig i telefonen dro vi oppover til Sigdal. Vi har "symøte" (forening) en gang i måneden, og denne var det Monika som var vertinne. Vi ble møtt av to aktive småtasser da vi kom (Sondre og Steffen), de syntes tydeligvis det var stas å være oppe for å hilse på alle venninnene til mammaen sin, hehe. Etter at gutta hadde kommet seg i seng fikk vi servert deilig kyllingsalat og hvitløksbaguetter. Mmm, det er sånn mat jeg kan mumse og mumse uten å bli mett. Oliver holdt seg ganske snill og rolig heldigvis, men han fikk ikke sove selv om han tydelig var veldig sliten og trøtt. Sikkert for mye støy og uvante lyder rundt han. I bilen hjemover sovnet han fint da, og han sov hele veien opp fra bilen og over i senga. Veldig kjekt når ting går så greit!

Jeg er forresten litt alenemor om dagen. Roar har masse å gjøre på jobben denne uka, og dagene blir lange for han. Han kommer ikke til å være hjemme før i 23-tiden flere kvelder!

I dag gikk det opp for meg at det faktisk er vinter snart. Det var snø i luften da Oliver og jeg var ute på trilletur! Riktignok bare sånne små "saltkorn", men snø var det nå allikevel.

På trilleturen var jeg innom Europris for å kjøpe en rull billig svartfarget papirduk. Vi må jo ta bilder av Oliver som kan brukes til julekort, og jeg så for meg at sånn duk kunne være fin til bakgrunn/lerret. Dessverre fant jeg ingen duk uten mønster, men noen av bildene ble faktisk ganske bra allikevel. Nå må vi bare prøve å få Oliver til å se i kameraet, helst uten å stappe hendene i munnen *knis* Jakten på julekortbildet er definitivt igang! Må teste litt mer i dagslys enten i morgen eller på torsdag. Ikke sikkert jeg rekker det i morgen, for da er det planlagt trilletur med barselgruppa til Ekeberg. Det blir koselig!Blog Image

  • Comments(1)//blogg.jowarsla.com/#post5