Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Scrappeligaen; "Nyte utsikten"

LettersizePosted by Jorunn Warsla Thu, May 01, 2008 00:27:09

Må vise frem det siste bidraget mitt til scrappeligaen også. Sydney skrev til meg på Facebook at hun gledet seg til å se at jeg brukte noen av mine nye skatter som ble innkjøpt på messa nå i helgen, hehe, og jeg har faktisk brukt litt småtteri! Det ble bare et par chipboardbokstaver og litt filt-ricrac da, men ett sted må man jo begynne, hihi ;) Oppgaven var å la seg inspirere av et bilde. Har det ikke lagret på PC'en, men jeg har i hvert fall tatt utgangspunkt i sommertemaet og blå- og grønnfargene i bildet. Jeg er ikke vant til å scrappe på denne måten så jeg synes det var vanskelig, men til hurtigscrapp å være ble jeg ganske fornøyd med bidraget mitt :)

  • Comments(4)//blogg.jowarsla.com/#post55