Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Ut på tur

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Sun, November 18, 2007 22:40:02

Ja, ikke på trilletur eller i skogen denne gangen, tåka har jo hengt tykk som grøt over Østlandet i hele dag. Oliver, Roar og jeg var på biltur til Eva og Brede i Svarstad! De overtok Brandsrud gård, gården til foreldrene til Eva, i sommer, men både de og vi har hatt nok å holde på med i høst så noe besøk har det ikke blitt tid til før vi ble enige om et impulsbesøk i dag. Koselig at det passet, og veldig koselig å se dem igjen! De er snart ferdige med å modernisere kjøkkenet, og skal pusse opp både bad og andre rom i hovedbygningen så de har nok å ta seg til i årevis! Eldste delen av huset er fra 1700-tallet, så det sier seg vel selv at det krever sitt...

Det nydelige været i går utnytta vi til å gå en tur i nabolaget her på Lambertseter og Karlsrud. Vi fant også ut hvilken barnehage vi helst ikke vil at Oliver skal få plass i, uteplassen var noe av det stusseligste jeg har sett i en barnehage.

Mer julekortfotografering har det forresten ikke blitt tid til enda, men jeg prøver igjen en dag i uken som kommer!

Trilleturen med barselgruppa på onsdag var strålende, de er så koselige alle jentene, og vi har mange planer om hva vi kan gjøre sammen fremover. Gleder meg til å være mer sammen med dem!

Det har vært kaldt i Oslo i det siste. På torsdag var det faktisk så kaldt her at jeg måtte fyre i ovnen. Det ble lunt og godt inne, ahhh, sånn sett er høsten og vinteren en fin tid! Jeg måtte ta et bilde av en roseknopp utenfor inngangspartiet her som har overlevd frostnettene til nå, men jeg tror ikke den overlever så mange dager til. I kveld har vi kost oss med gløgg og pepperkaker, og *hysj* sett en episode av "Jul i Skomakergata" på DVD *hysj* Snart bare en måned igjen til julaften, jippi!

Kan noen forresten gi meg noen tips om hvordan jeg skal fortelle en snart-4-måneder-gammel-baby at den gjerne kan sove fra klokka 20 til 8, og ikke fra 21 til 5?! *dåne* Oliver har sovet veldig godt om natten helt siden han ble født egentlig (bare avbrutt av to nattmåltider), helt til den siste uka. Denne uka har han nemlig sovet veldig urolig etter første nattmåltid i 2-tiden, og sånn mellom 5 og 6 mener han at han har sovet nok og at dagen kan starte. Blah, jeg trenger vel ikke utdype at hverken Roar eller jeg er så enige i det?! I går fikk jeg sove 1,5 time på ettermiddagen mens Roar passet på Oliver, jeg var så trøtt at jeg omtrent besvimte. Håper han snart endrer sovevaner igjen, for jeg har ikke tenkt å bli en halvvåken zoombie heller!

Det irriterer meg også at det er fargeforskjeller på AC Thickers! Jeg kjøpte en pakke med Pajamas Felt Thickers Light Blue i en butikk, og enda en pakke med akkurat de samme bokstavene i en annen butikk. I den siste butikken fikk jeg ikke lyseblå bokstaver, men turkise!! Noen som vet om det er meldt om produksjonsfeil på disse?

  • Comments(1)//blogg.jowarsla.com/#post7