Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Noen sosiale dager :D

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Mon, August 11, 2008 23:41:59
Åhh, så sliten så sliten jeg var i går; tårene strømmet på og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre for alt føltes som et ork. Til og med å puste... Jaja, det hjalp å sove litt så dagen i dag har ikke vært så ille :)

Vi har hatt en koselig helg; først med full fres-bursdag i Hokksund. Theodor fylte fire år og ble stor gutt! Høydepunktet var gavene, og han hadde knapt tid til å spise av hverken de gode smørbrødene eller kaken vi fikk servert. En som ville spise kake derimot var Oliver. Han gjentok nesten suksessen fra sin egen bursdag to uker tidligere - han dyttet innpå kake i høyt tempo og smattet fornøyd. De tre søte små lagde dobbelt så mye støy som alle oss voksne tilsammen, hihi, men det er jo sånn det skal være :)

På vei tilbake til Hasselbakken havnet vi bak bilen til Terje og Marita, og de svingte med oppom på en bitteliten skravlepause. Siden Oliver sovnet glad og fornøyd på kvelden og huset inneholdt både besteforeldre og en pappa som hadde lyst til å passe etter han hvis han våknet tok jeg meg en kjøretur til Karianne. Koselig med en skravlekveld over litt mat og sjokolade med et lite touch av scrappesnakk og fremvisning av bilder :)

Søndag formiddag svippet vi en liten tur opp til Skotselv. Oliver hadde nemlig en liten avtale med "tante" Marita :D Hun svingte saksa si, og Oliver ble riktig så fin. De lange lokkene som kilte han i øynene og krøllet seg over ørene falt til gulvet, og "ho mor" snappet med seg et par lokker som kanskje blir scrappemateriale med tid og stunder ;) Ronja ble brukt avledningsmanøver, det var kjekt å ha noe spennende å se på mens han ble klippet!

Etterpå gikk veien videre til Hylla på Holmsbu. Maren Kristine feiret bursdagen sin med mormor-loff, reker og majones. Stor familiebursdag som ble litt styrete for oss siden Oliver var trøtt og bare ville klenge på oss hele tiden. Det var nok av andre der som ville leke med han, men han ville ikke leke med dem akkurat i går, hehe. Dessverre for oss, jeg ble en smule sliten i armene (og hodet) av å bære han rundt og rundt og rundt hele tiden. Det endte med at vi dro hjem før vaflene kom på bordet, men vi fikk med oss et par til å spise i bilen. Namnam, de smakte himmelsk!

I dag fulgte jeg Oliver på tilvenning i barnehagen. Han trives så utrolig godt der! Vi kom til uteleken i dag morges, og etter hvert tok jeg meg et kvarters ruslerunde i nabolaget. Han hadde visst klart seg veldig bra den tiden jeg var borte :D Neste på programmet var en bitteliten samlingsstund rundt kjøkkenbordet før lunsjen. Mandager får de alltid varm lunsj, og i dag var det fiskeboller i hvit saus med potet og gulrot. Ped-lederen matet Oliver, og han spiste med stor apetitt. Etterpå var det bleieskift som hun også tok seg av, og så soving. Vi ble enige om at jeg skulle legge han i vogna og få han til å sovne, og så skulle jeg ta meg en tur ut og bli borte en times tid, altså så lenge som vi regnet med han kom til å sove - da ville jeg være der da han våknet. Da jeg kom tilbake i barnehagen sov han fortsatt, og han sov enda en halvtime. Han var i strålende humør da han endelig våknet, og var i gang med lek omtrent med en gang jeg tok han inn. Vi gikk hjem etter en liten lekeøkt, og da skulle han helst vært der lenger. Han strakk seg laaangt etter lekene og døra, hihi.

Etter en liten tur hjemom for litt grøt og et klesskift fartet vi ut igjen i vogna. Melissa og Grete fra scrappeforumet, og jeg, hadde avtalt et lite babytreff i byen! Synd med været, for hvis det hadde vært bra vær hadde vi bredd ut pledd og strødd litt leker utover mens vi skravlet, men på grunn av gråvær og regn ble det Onkel Donald istedet. Grete og en syk David kunne ikke komme allikevel, men Melissa og jeg hadde en koselig skravlings over et glass te og en kaffe mens Zofia og Oliver herjet om kapp på gulvet. De var så søte sammen atte! De ble slitne etter hvert også, for det ble mye sutring og gråting, så da pakket vi sammen og dro hjem. Veldig koselig å se Melissa igjen, håper vi rekker å møtes en gang til mens hun er i Norge!


  • Comments(1)//blogg.jowarsla.com/#post76