Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Helsesjekk og nye briller

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Thu, August 21, 2008 21:41:38

Ahhh, så deilig vær det er i dag! Det føles så lenge siden det har vært sol og varmt i været, så nå var det virkelig på tide med litt av den sorten igjen. Synd jeg må sitte inne på et kontor da... Men jeg tok meg en rask, liten spasertur i lunsjen i dag da jeg allikevel var på vei ut for å kjøpe noe og spise, og det var deilig å vende ansiktet mot sola og kjenne varmen.

Dagene går, og jeg har begynt å bli litt mer vant med tanken på det som skal skje. Tristheten kommer skyllende over meg i bølger nå og da, men det er jo naturlig. Bare tiden vil vise hva fremtiden bringer.

Jeg har endelig fått lest ut boken min, "Den trettende fortellingen"! My oh my, den kan virkelig anbefales (selv om kritikerne sier det motsatte, hihi)!! Jeg tar meg sjelden tid til å sitte i sofaen og lese hjemme for tiden, så her har det gått i intensiv lesing på t-banen på vei til og fra jobb. Nå må jeg finne en ny bok jeg kan lese på... Jeg har en del bøker fra bokklubben på vent, så jeg får sveipe over dem og teste ut hvilken som fanger blikket mitt først :D

Det har vært hektiske dager på jobb denne uka. Teamlederen vår har to uker ferie nå, og han bestemte at jeg(!!!) skulle være stedfortreder i noen av rollene hans mens han var borte. Jeg har blitt kastet litt uti det, men tror jeg har klart meg greit så langt. Dessuten er det en fordel også, da blir jeg raskere kjent med alt som hører inn under vårt ansvarsområde og hvem som sitter hvor og jobber med hva i organisasjonen.

På tirsdag fikk jeg endelig sjekket opp den ene klumpen jeg har på halsen. Jeg har hatt den der i flere måneder nå, og har følt at den har vokst seg større og større. Den sitter liksom på kant med kjevebenet, og det er ikke alltid like lett å finne den for den flytter på seg. Jeg har funnet en egen teknikk for å få tak i den, men innimellom "skvetter" den unna. Klumpen er nå på størrelse med en liten drue, og siden den sitter på halsen var min aller første tanke kreft *grøss* Jeg så liksom tråden tilbake til føflekken min som jeg i desember for halvannet år siden først fikk beskjed om at sannsynligvis var ondartet, men som jeg etter en måneds neglebitende venting og vevsprøver sendt hit og dit fikk beskjed om at var godartet allikevel. Jeg var til legen tidligere i sommer for klumpen på halsen, han ga meg henvisning til ultralyd, men ba meg vente et par-tre uker for å se om den ble borte av seg selv. Det har den ikke blitt, så i forrige uke bestilte jeg en time. Mannen som gjorde undersøkelsen tok seg god tid og undersøkte grundig, men fant ikke ut hva denne mystiske klumpen kunne være for noe. Han trodde det mest sannsynlig var en forstørret spyttkjertel, men hva vet jeg... Jeg fikk med alle bildene han tok, men de sier ikke meg så mye akkurat, hehe. Lymfekjertlene var fine sa han, og det er jo et godt tegn, så foreløpig slår jeg kreft-tanken fra meg. *husjbortmedseg* Men jeg kommer til å følge med på den fortsatt, det er vel ikke normalt å ha klumper på halsen til stadighet??!

Over til noe helt annet: Jeg har kjøpt nye briller!! Jeg var på synskontroll for noen uker siden, og selv om synet ikke hadde endret seg spesielt mye fra sist gang hadde jeg lyst til å kjøpe nye briller allikevel. I forrige uke var vi en snartur på Brynsenteret, egentlig bare for å se etter litt klær til Oliver, men jammen bestilte jeg ikke briller til meg også :D De jeg har nå har jeg hatt siden 2001, så det var på tide å bytte synes jeg... Kjekt at de er ganske like i styrke, da kan jeg bruke de gamle som reservebriller. Gleder meg til de nye kommer!

  • Comments(1)//blogg.jowarsla.com/#post79