Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Ditt og datt

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Fri, November 30, 2007 23:44:47

Vel, vel. Jeg hadde planer om å bli en flink blogger da jeg startet på nytt med blanke ark i denne bloggen, men tiden (og "orken") strekker ikke alltid til på kveldene. Nå har heldigvis Oliver fått en bedre soverytme igjen, så da kan jeg i hvert fall prøve å bli flinkere til å skrive oftere og kortere innlegg. Jeg har jo en tendens til å skrive litt langt når jeg først setter igang, hihi.

Dagene går, og november er snart slutt. På de nesten to ukene siden sist blogging har det ikke akkurat skjedd store ting, men når man oppsummerer ser man at det er alle småtingene som gjør livet verdt å leve :) Oliver har fått sin første leke, en god og myk bitering. Han har til og med blitt flink til å gripe etter og holde i den, og han blir frustrert når han mister den og ikke får tak i den igjen, hehe. Den 21. november, mammas bursdag, våknet vi opp til et snødekket Lambertseter. Jeg skulle ut og kjøre helt til Sigdal, så for min del var det greit at den forsvant rimelig raskt, men det var veldig pent så lenge det varte. Det ble en liten stopp på Buskerud storsenter underveis til Sigdal, og der fikk jeg kjøpt en ålreit badebalje med badesete til Oliver. Vi har slitt litt med TummyTub'en i det siste, og fant ut at det beste ville være å gå over til balje. Oliver stortrives oppi der, og plasker og spruter villt, herlig å se på! Vi hadde forresten en effektiv dag den dagen - traff Eli på vei oppover, og i Sigdal ble det kaker og gjester hos mamma og pappa. En koselig dag! Dagen etter var Roar på Ikea for å handle inn til et jobbarrangement, og han kom hjem med to bokser med Ikea-pepperkakedeig! Jeg har kjøpt former, så en av de nærmeste dagene skal vi bake pepperkaker. Namnam! Roar har kjøpt ny TV, og i dag kom det noen og hentet den gamle som han solgte på Finn.no.

Oliver har vært en guplegutt (Hans Roar sier alltid guplegutt, så det har hengt seg opp i hjernen min *fnise*) helt siden han ble født, og resultatet etter ett av tirsdagens måltider kan dere se under. Jeg satt i sofaen og slang han opp i rapeposisjon på skuldra da han var ferdig. Ut kom en saftig rap, jeg utbrøt spontant "flink gutt!" for det er jo ikke så ofte han får til å rape ordentlig, og to sekunder etterpå kom dette... Kameraet lå på stuebordet rett foran meg, så jeg måtte bare knipse et bilde før jeg løp etter en våt vaskefille for å prøve og redde sofaen. Hrmf, skulle gjerne hatt en skinnsofa ja, den hadde vært så enkel å tørke av etter sånne uhell...

Onsdag var vi i åpen barnehage på Karlsrud. Det er en drop in-barnehage for barn mellom 0 og 1 år hvor man kan komme og gå som man vil i åpningstiden. Foreldrene er der sammen med barna, så det er en sosial møteplass for de som er hjemme med barna sine. Dro dit med jentene i barselgruppa, pluss at det også var andre mødre og fedre innom. En dame kokte kaffe og stekte vafler som vi kunne kjøpe for en femmer. Uformelt, men veldig koselig, det må absolutt gjentas! På kvelden dro jeg til byen for å se "American gangster" med Linda og Merethe, men det ble ikke fullt så koselig... Rett før filmen begynte fikk jeg melding fra Roar at Oliver ikke ville ta flasken. Vi ble enige om at han skulle prøve litt til, og prøve med skje og kopp hvis det ikke gikk med flaske. Filmen skred frem, og det så ut til å gå greit så jeg slappet av etter hvert, men helt på slutten kom meldingen fra Roar: "Du må ta første taxi hjem, han tar ikke flaske!" Da fikk jeg vondt i hjertet mitt da, og måtte gråte en liten skvett i taxien hjem. Huff, jeg vil jo ikke gjøre babyen min noe vondt, men hvem får vel ikke vondt av å gå uten mat når man er sulten... Heldigvis gråt han ikke da jeg kom hjem, hvis han hadde gjort det hadde jeg begynt å stortute, det er jeg sikker på. Så fort han fikk pupp var alt greit heldigvis :)

Prosjekt julegaver er påbegynt. Ønskelisten vår er overlevert de som måtte ha lyst på den, og vi har fått lister fra de vi trengte fra. Vi har begynt å pønske ut hva hver enkelt skal få og hadde planlagt å dra ut på shopping i dag siden Roar hadde fri, men det måtte dessverre skrinlegges da han ble syk. Det er ikke gøy å gå rundt på et kjøpesenter når snørra renner, huet er bomull og øra er tette. Håper han blir frisk fort, det er en stor dag på tirsdag!! :D

Jeg er forresten litt irritert på han akkurat nå....... Han har røntgen-syn og legger merke til alle smådetaljer altså!! Jeg hadde festet en knappenål med et litt stort, hvitt hode et par meter opp på veggen i gangen i ettermiddag, men jeg syntes den allikevel var usynlig siden veggen er ganske lys. Der skal jeg henge julekalenderen i kveld da han har lagt seg, men han klarte jo fader meg å legge merke til nåla!! Han kom og spurte meg om jeg hadde lagt merke til at det sto en knappenål høyt oppe på veggen?! Og teite meg klarte jo ikke å la være å le heller for det var jo litt komisk (og typisk han) å legge merke til en sånn småting, så da er ikke kalenderen noen overraskelse lenger *LOL* Jaja, han vet jo ingenting om innholdet i den da, og de skal i hvert fall forbli overraskelser :D

  • Comments(0)//blogg.jowarsla.com/#post8