Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Pjusk

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Tue, September 02, 2008 10:12:56
Er det ikke typisk? Når man har gått og gledet seg til noe i laaang tid, som for eksempel et visst scrappetreff på Grorud hvor ca. 150 scrappere var påmeldt til en hel helg med scrappeskravling, også blir man syk? Joooda, det er helt typisk. Jeg begynte å føle meg groggy allerede på torsdag, måtte dra en time tidligere fra jobb, og fredag var jeg så sauset inn av forkjølelse at jeg slett ikke orket noe som helst. Feber, hodepine, verking i muskler og ledd, klarte nesten ikke åpne munnen engang for kjevemusklene var så stramme og ømme... Vi fikk Oliver i barnehagen som vanlig, da fikk jeg hvilt meg litt hjemme før Roar og Brede dro oppover mot Rena og Birkebeinerrittet. I og med at Roar var borte slepte jeg meg ut av sofaen og opp i barnehagen for å hente Oliver. Der var det foreldrekaffe, og jeg fikk da slått av en slags prat med de andre foreldrene før jeg ikke orket mer og vi gikk hjem. Det ble et ganske slitsomt døgn; Oliver er en aktiv gutt om dagen og jeg tror han kjeder seg litt hjemme. I hvert fall når mor er syk, far er borte og Oliver helst vil bli båret rundt for å utforske alt han peker på. Det ble knalltid på Brede i Birken (grattis!), og Roar ble inspirert til å være med igjen neste år. Også var det veldig deilig å få han hjem igjen sånn at han kunne hjelpe meg litt med Oliver... *phuh*

Mimi'en min har stått klar i flere uker egentlig, i og med at den står på kjøkkenet for tiden med de aller mest brukte tingene mine. Da kan jeg kaste meg over den i tilfelle jeg får scrappeånden over meg. Men i hvert fall, jeg hadde til og med fått bestilt opp noen nye, inspirerende bilder, og dem fikk jeg ikke bruk for allikevel i helgen. Også stæsjpakka fra Merethe da, det begynner å forme seg en ide oppi hodet mitt hva jeg har lyst til å bruke den til, jeg mangler bare litt tid og tiltakslyst (og en fast plass hvor jeg kan la rotet mitt ligge fremme i flere dager i strekk - det er kjedelig å rydde opp etter seg hver gang). Nettopp på grunn av den ferdigpakka Mimi'en og de nye bildene var det ekstra surt at jeg ikke fikk vært med på treffet. Jeg satser i hvert fall på vårtreffet nå, og kanskje ett og annet minitreff innimellom. Veldig hyggelig å være savnet av LilleAsk og moni, vi sees vel til scrapping allikevel snart?! *klem*

Bortsett fra at jeg sakte, men sikkert, begynner å bli frisk igjen er det ikke stort å melde om. Vi skal i bursdag til Hans Roar i kveld da, han feirer 60-årsdagen med partytelt i hagen bak huset og noen utvalgte inviterte gjester. Det blir veldig koselig, også blir det helt sikkert litt god mat og kaker før vi stuper i seng. I morgen tidlig drar vi direkte derfra og inn på jobb i Oslo, tenker jeg er på jobb til lunsj eller no'.

Jeg er sliten jeg, skulle ønske det var helg nå...

  • Comments(3)//blogg.jowarsla.com/#post82