Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Enda en uke har gått

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Tue, September 16, 2008 23:37:59
Jada, enda en uke har gått. Tiden flyr bare forbi... Hadde en hektisk uke på jobb i forrige uke, lange dager og mye aktivitet hele tiden. Var ikke hjemme før i 18-tiden flesteparten av dagene, og på kveldene jobbet jeg fra hjemmekontor. Vi har en stor leveranse i begynnelsen av januar, så høsten kommer til å bli hektisk og tøff jobbmessig sett. Jeg må innrømme at jeg ikke akkurat ser frem til beredskap og helgejobbing, men jeg får ta det som en utfordring - jeg synes det er godt å kunne si at jeg har en gøyal og interessant jobb!

Fikk gjort bittelitt annet i forrige uke også da. Mandag fikk jeg endelig klipt meg litt igjen, synes håret mitt har blitt så rart og "vanskelig" etter graviditeten og barseltiden jeg... Det blir så fort slitt og trist. Enn så lenge har jeg en grei sveis i hvert fall :D

Vi hadde vår månedlige venninneskravlekveld på tirsdag. Hanne var vertinne og hun disket opp med deilig mat og en farlig god kake. Oreokake, need I say more...... *slurp* Det var forresten veldig kjekt å ha skravleselskap av Karianne i bilen både et stykke av veien både frem og tilbake!

Da lørdagen kom var det bare å gjøre seg klar til bryllupsfeiring på finsk/norsk vis. Det var Eivind og Hannele sin store dag! Jeg har ikke vært i så altfor mange bryllup, men gøy å legge merke til alle de søte smådetaljene som jeg ikke har sett tidligere. Siden halvparten av gjestene var fra Finland ble det en litt spennende dag for oss også. Vielsen var litt annerledes enn vi er vant med, og alle talene under middagen ble lest på både norsk og finsk. Bruden var blendende vakker i en nydelig kjole, brudgommen strålende blid, maten var god og stemningen var avslappende og inkluderende. Det var en kjempeflott dag og vi storkoste oss fra ende til annen! Lurer på om spreke Lise, som hadde termin den dagen, har født jeg... Roar får sladre litt med Leif Rune så jeg blir oppdatert, hihi :D

Blog Image
Mamma kom inn til Oslo for å være barnevakt for Oliver fra lørdag formiddag, veldig kjekt for oss å få hjelp til det. De hadde visst kost seg masse hele lørdagen, og vi fikk til og med litt fred og ro og sov helt til litt over halv 9 dagen derpå!! Jeg kjørte hjem på natta og Roar hadde også begrensa alkoholinntaket, men allikevel var vi litt slappe på søndagen. Turen i marka gjorde godt, og bollen og tekoppen på Rustadsaga ga velbehag til hele kroppen :D Etter at mamma dro ble dagen enda slappere, og til og med Oliver syntes det var greit å ha en skikkelig schlækkedag. Heldigvis!

Slenger med noen bilder, bl.a. av middagsgrise-Oliver, rosene som jeg kjøpte til meg selv som belønning fordi jeg endelig fikk rydda opp på skjenken i stua, brillebilder (til deg Hege:D), fra søndagstur... Ja, litt av hvert, hihi!

  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post84