Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Nå blir det garderobeskap!! Og scrappeskap?!

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Thu, October 02, 2008 23:43:28
I går var Roar og kamerat Inge på Ikea for å plukke deler til vårt nye, kjekke garderobeskap. Vi har klart oss med litt midlertidige og halvdårlige løsninger siden vi flyttet inn her for godt over 2,5 år siden, og nå skal vi ENDELIG få på plass et ordentlig klesskap, jippi! Det blir faste hyller, trådkurver, stenger til kleshengere, romavdelte skuffer, og kanskje andre snedige løsninger også etter hvert som vi får "bodd oss til" i skapet. Også så stor plass å fordele klærne på :D Vi får til og med så stor plass at jeg får flere hyller til overs i min halvdel, og gjett hva jeg skal bruke dem til: Scrappesakene mine! *dansebittebittelitt* Planen videre er nemlig å flytte kontorkroken fra Olivers rom og over på vårt soverom, og da vil jeg jo selvfølgelig ha scrappesakene lett tilgjengelig også. Sånn som det er nå så får vi jo ikke brukt skriveplassen, printeren og hobbyskapet i det hele tatt, for da vi har tid til å sitte ned på rommet er det opptatt av en vakker sovebaby *sukk* Vi får sikkert ikke tid til å begynne og sette opp skapet før i helgen, men jeg gleder meg sååå til det er oppe! Jeg har nesten brukt mer tid på å tenke ut finurlige oppbevaringsløsninger til scrappetingene enn til klærne mine, hehe.

Siden forrige blogginnlegg har jeg hanglet meg gjennom dagene med hosting og av-og-på-feber-og-hodepine, og den helgen jeg virkelig skulle kose meg da jeg var heeelt alene for første gang siden våren 2007 en gang (Roar var på Haglebu med Terje og Oliver i Sigdal) ble jeg skikkelig syk igjen. Typisk... Scrappebesøket hos Ann-Helen måtte jeg avlyse, kjempekjedelig siden hun hadde både manne-fri og barne-fri, men vi får heller ta det igjen. Jeg fikk jo kost meg litt da; ryddet litt her og der, sett en film bare JEG hadde lyst til å se, hørt på MIN musikk, spilt litt på fela mi, ligget rett ut på sofaen i en heeelt stille leilighet, og spist det JEG hadde lyst på NÅR jeg hadde lyst til å spise. Ahhh, hadde glemt hvor deilig det var å være alene så lenge i ett strekk jeg. Men syk, joda, det var jeg, og det har jeg vært siden. Det vil si, jeg var borte tre dager fra jobb etter den helgen, og formen er bedre nå, men jeg blir søren meg ikke kvitt tungpusten og hosten. Jeg vil bli frisk!!

Apropos frisk og syk og sånn. Oliver har også vært syk de siste dagene. Han har vært mye snørrete og hostet en del etter at han begynte i barnehagen, men ikke vært ordentlig syk enda. Jeg kom sent hjem fra jobb på tirsdag pga. et kurs, og da ble jeg møtt av en febervarm Oliver. Og feber har han hatt siden, på det meste hele 40,5 grader! Han er en veldig aktiv gutt til vanlig så det er litt rart å se han så slapp og kosete. Han har ikke kunnet være i barnehagen disse dagene så i går var jeg hjemme med han, og da lå vi nesten en time i ett strekk på sofaen og bare koste. Han kunne være litt mer sånn når han er frisk også :) Håper feberen er på vei nedover igjen nå, og at han blir frisk i løpet av helgen!

Sist lørdag var Roar på HiFi-messe i Horten sammen med Vegard, og Oliver og jeg slappet av hjemme. Vi tok oss til og med en tur ut i det kjølige høstværet for at jeg kunne få tatt noen skikkelige høstbilder av go'gutten. Synd det var så overskyet den dagen... Note to self: Jeg må ta han med ut igjen en dag det er sol fra skyfri himmel også, da kommer høstfargene litt bedre frem.

En annen ting vi skal bli flinkere til å gjøre her i huset er å åpne en flaske vin i ny og ne. Lørdagskosen forrige gang besto av pizza og et par glass vin, og jammen var det ikke nok til et glass til meg på søndagskvelden også. Namnam! Jeg har forresten begynt å følge med på "Himmelblå" på NRK. Det er ikke så mange TV-programmer og serier jeg ser på for tiden, men Himmelblå må jeg ha med meg. Synes det er en koselig serie i et bedagelig tempo med forviklinger og alt som hører til i en dramaserie :)

Nå er kveldens bunch med RFC'er unnagjort, så da skal jeg krype til køys og få noen timer med velfortjent søvn. Oppdaterer med litt bilder i morgen kveld ;) God natt!


  • Comments(1)//blogg.jowarsla.com/#post85