Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Legebesøk + ferdig skap

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Tue, October 07, 2008 23:27:54
Helgen tok plutselig slutt dessverre, og så var det ny uke igjen. Jeg fikk endelig somlet meg en tur til legen i går, og han mente at jeg kunne ha gått med en bronkitt som nå var på retur og at stikningene jeg kjenner i lungene antakeligvis er forstrekte muskler pga. all hostingen og ikke en begynnende lungebetennelse. Jeg fikk beskjed om å hvile så mye som mulig, spesielt siden astmaen min gjør at jeg nesten ikke får puste uten å ta haugevis med Ventoline-doser, være flink med Seretide og drikke hostesaft og mye vann. Blir jeg frisk snart kanskje?! :D

Skapet er oppe, jippi!! Det er fortsatt rotete på rommet vårt, vi har ikke fått innredet skapet helt sånn vi vil enda, mangler fortsatt noen hyller, kurver og esker så derfor ligger mye av klærne fortsatt i bager, men det kommer til å bli så fiiint da vi får alt på plass!

Jeg har begynt å sette på plass scrappetingene mine i skapet også. Jeg gleder meg så utrolig mye til å pusle med det og finne gode og stilige oppbevaringsløsninger som gjør det enkelt og inspirerende og sette seg ned med hobbysakene! Først må skrivepulten på plass, kanskje det blir fortgang i det prosjektet også?! Hadde ikke vært meg imot, hihi :D


  • Comments(7)//blogg.jowarsla.com/#post87