Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Årets julekort og julepakker fra oss

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Sun, December 28, 2008 22:41:10
Uff, minn meg på neste år at hvis jeg ikke kommer til å rekke og lage hjemmelagde julekort innen rimelig tid neste år så skal jeg heller ikke gjøre det... Det ble veldig i-siste-liten-stress denne julen, og det var bare et fåtall som fikk hjemmelaget kort fra oss, alle de andre fikk kjøpekort. Alle fikk selvfølgelig et hjemmeprintet bilde av Oliver i kortene sine :)Blog Image
Pakkene VILLE jeg bare gjøre litt utav, og det fikk jeg til, selv om det også ble litt i-siste-liten-arbeide. "Mine" pakker (Roar pakket "sine" gaver på sin måte ;)) gikk i gull, brunt og hvitt med hjemmelagde pakkelapper i kraft-kartong med diverse pynt. Jeg brukte Glimmermist, swirl-stempel, clear-stjerner med sjokoladebrunt glitterlim, søte gullmalte reinsdyr i tre kjøpt på Panduro og litt bling.

  • Comments(2)//blogg.jowarsla.com/#post99