Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Har scrappet i kveld også!

LettersizePosted by Jorunn Warsla Sun, March 08, 2009 23:20:05
En tur ut ja, jommen sa jeg smør. Her har det snødd vannrett i hele dag, så vi har holdt oss innendørs. Tøffe-Roar har vært ute da, han gikk en treningstur på ski. Det var visst ganske friskt, hihi.

Jeg har faktisk scrappet idag også jeg! Har laget to lettersize-LO'er og begynt på en tredje, så nå er jeg veldig fornøyd med meg selv :D Den første er med bilder av Olivers første barnehagedag. Roar fulgte han den første dagen, og jeg oppdaget til min store lykke at han hadde tatt med kamera og knipset noen bilder til tross for at jeg glemte å si at han måtte huske på kameraet! Den andre heter "Bla i mammas album". Oliver liker å lese "koh", og hver gang han vil lese "koh" innebærer det stort sett å begynne med fotoalbumene før han går over på de ordentlige bøkene. Både han og jeg koser oss stort når vi kan bla frem og tilbake i scrappealbumene :)

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by moni Mon, March 09, 2009 20:37:25

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Fine loer du har laget. Likte godt bilde plasseringene på loene.Den loen bla i mammas album likte jeg godt hvordan du har pyntet og journalingen. hmmf frister for en lift. Kanskje det er det jeg skal gjøre nå som monimannen skal gjøre lekser. Takk for inspirasjonen.

Posted by Elisabeth/Catalina Mon, March 09, 2009 10:27:16

hei hei, du verden nå er det lenge siden jeg har etterlatt meg noen spor her hos deg... Utroli gflotte LO'er du har fått laga her, og du er en stor inspirasjonskilde ... Håper du og dine får en herlig mandag videre.. klem

Posted by Trine Mon, March 09, 2009 08:03:40

Det er jo koselig at dere fikk utnytta været inne til scrapping da..! :-) Fine LO'er du har laget Jorunn... :-)