Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Juhu, jeg er på Stripa på Minneriket! :D

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Thu, March 12, 2009 22:43:36
Jeg ble så utrolig overrasket da jeg tittet innom på Magasinet på Minneriket.no i dag og så at selveste Oddbjørg hadde valgt ut en av mine LO'er ("Første dag i barnehagen") til å skinne litt på Stripa for uke 10. Hurra!! Og tusen, tusen takk for de gode ordene! Det varmer litt ekstra i hjertet, spesielt nå som jeg ikke har scrappet på evigheter og jeg synes det er vanskelig å finne tid og ork til å sette meg ned med kreative ting. Legg også merke til alt det andre lekre Gudinnene har plukket ut, det er inspirasjon i massevis å hente!

Jeg håper å få meg en liten tur innom på Scraporama på Exporama Hellerudsletta neste helg. Jeg titter litt i nettbutikker og pusler med en aldri så liten ønskeliste. Den skal selvfølgelig være med i vesken hvis det blir til at jeg får dratt ;)

Det er ikke så mye nytt å fortelle om fra hverdagen vår egentlig, bortsett fra at Oliver går mer og mer. Han har blitt en racer på å komme seg frem på to ben, selv om han bumser i gulvet i ny og ne. Nå vil jeg si at han går - ENDELIG!!

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Elisabeth Sat, March 14, 2009 11:01:01

Flinke gutten!! Det er så gøy når de endelig går, og blir så selvstendige ♥

Posted by Anita Fri, March 13, 2009 09:12:07

Gratis med stripa. Velfortjent var det, for LO'en er lekker!

So flink Oliver er til å gå da. De er jo så nydelige når de stabber rundt og leter etter balansen sin. Heia Oliver!!

Posted by KristinL Fri, March 13, 2009 07:44:14

De siste LOene dine er alldeles nydelige, vel fortjent at du havet på stripa!

Posted by Trine Fri, March 13, 2009 06:18:07

Glemte jo å gratulere deg med en sønn som går også da.. hehe... morsomt å se bildene hvor han går og veiver med armene... hihi..

Posted by Trine Fri, March 13, 2009 06:16:36

Hei, og gratulerer med stripa! :-)
Vi er faktisk 3 stk som skal på messa om lørdagen! vi skal egentlig ha scrappetreff, men starter hele treffet med å dra på shopping. Skulle opprinnelig på shopping til Papir i Hjertet, men siden de er på messa, og siden det er MESSE, så drar vi selvsagt heller dit. Tror vi har bestemt oss for tidlig avreise, så vi er der nok når det åpner på lørdagen...
:-)
Deilig å være eksamensfri og ferdig, og kunne starte opp med hobbyer igjen... *sukke*